ahhbekardesim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Hasan Eren
Merhabalar;
Yakın zamanda Acer Nitro 5 AN517-52 leptop aldım. (i510300H, 3050, 16 GB RAM)
Youtube'da oyun testlerine baktığımda,
Cs go en düşük ayarlarda 220+ FPS
Warzone en düşük ayarlarda 90-100 FPS veriyor
Kendi bilgisayarımda aynı ayarlarda FPS verilerim şu:
CS go 100 FPS
Warzone 45-60 FPS (Ayarları biraz yükseğe aldığımda 45 fps alıyorum) DLSS ile çok az fps artışı alıyorum.
Bilgisayarım single channel videodaki ise dual channel. Bu kadar fark yaratır mı?
Ayrıca benim Gpu kullanımım 70-90 arası değişirken videoda 95+ kullanım var. Diğer oyunlarda gördüğüm kadarıyla düşük Gpu kullanımı olmadı.
Sorun ne olabilir?
Driverların çoğunu kurdum eksik bir şey görünmüyor. Sadece anlamadğım birkaç driver ve BIOS (Güncellemesi varsa tabii) yapmadım
FPS değerlerini Geforce experience ile ölçtüm. (Afterburner ayarlarını yapamadım)
Ne yapmam gerekir?
Yakın zamanda Acer Nitro 5 AN517-52 leptop aldım. (i510300H, 3050, 16 GB RAM)
Youtube'da oyun testlerine baktığımda,
Cs go en düşük ayarlarda 220+ FPS
Warzone en düşük ayarlarda 90-100 FPS veriyor
Kendi bilgisayarımda aynı ayarlarda FPS verilerim şu:
CS go 100 FPS
Warzone 45-60 FPS (Ayarları biraz yükseğe aldığımda 45 fps alıyorum) DLSS ile çok az fps artışı alıyorum.
Bilgisayarım single channel videodaki ise dual channel. Bu kadar fark yaratır mı?
Ayrıca benim Gpu kullanımım 70-90 arası değişirken videoda 95+ kullanım var. Diğer oyunlarda gördüğüm kadarıyla düşük Gpu kullanımı olmadı.
Sorun ne olabilir?
Driverların çoğunu kurdum eksik bir şey görünmüyor. Sadece anlamadğım birkaç driver ve BIOS (Güncellemesi varsa tabii) yapmadım
FPS değerlerini Geforce experience ile ölçtüm. (Afterburner ayarlarını yapamadım)
Ne yapmam gerekir?