Neler Yeni

Acer Nitro 5 Bluetooth Problemi

ardaelyas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
arda elyas
Acer nitro 5 laptopum var ( https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...fhd-freedos-gaming-laptop-fiyati,3610463.html ) win10 olarak kullanıyordum bakım için servise verdim genel bakım ve format attılar win11 geçirmişler. 6 aydır win11 ile kullanıyorum driverların hepsi güncel ama en başından beri bluetoothda problem yaşıyorum kulaklık bağlıyken bir sure boyunca (5dk) hiç bir şey çalmassam bir müzik açtığımda ses gelmiyor kulaklığı açıp kapatıyorum düzelmiyor ama bluetooth'u açıp kapattığımda düzeliyor çok araştırdım ama bulamadım sizin bu konuda bir çözümünüz var mı (win10 olarak kullandığımda hiç böyle bir şey olmamıştı)

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Windows sürümünüze uygun olanı seçtiniz mi?
Güncellemeden sonra Ağ ayarları sıfırlama yapıp yeniden başlatın.
Aygıt yöneticisinden; wifi ve Bluetootha, sağ tık özellikler, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle, Gelişmiş güç ayarlarını değiştir, Gelişmiş ayarlar, Kablosuz ağ bağ. ve bluetooth'u , güç tasarruf modu, prizde ve pilde, en yüksek performans yapıp deneyin

ardaelyas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
arda elyas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aygıt yöneticisinden; wifi ve Bluetootha, sağ tık özellikler, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın. şunu yapınca duzeldi kralsın 6 aydır eziyet çekiyormuşum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,608
Üyeler
172,391
Son üye
yirmisekiz
Top Bottom