Neler Yeni

Acer Nitro 5 dehşet bir ghosting var.

themack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mikal
Acer nitro 5 dehşet ghosting oluyor arkadaşlar öyle böyle değil bu cihazlardan uzak durun 25ms panda panel var. Acer 3ms olan panelleri ekranın köşesine yazıyor fakat 25ms olan panellerini hiç bir yere yazıp söylemiyor dikkatli olunuz.

Koraiykk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Koray İnce
İlgilendiği Kategoriler
CPU,GPU teknik sorunlar
bende öyle aman aman bi ghosting yok bence değiştir cihazını

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Özen
bende tereddüt ederek almistim Nitro 5 3050ti modeli var.Cok cok hafif ips glow var baskada canavar gibi.Ama 8gb ram upgrade ettikten sonra tabii ki..Sogutucumda yok ona ragmen isinma yok.Nvidia ayarlarindan bi kac ayar yaptiktan sonra resmen Supra'ya dönüstü.Memnun olmadiğim tek 1 nokta var o da hoparlörü.Telefonumdan muzik dinlesem daha cok ses cikiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
bende tereddüt ederek almistim Nitro 5 3050ti modeli var.Cok cok hafif ips glow var baskada canavar gibi.Ama 8gb ram upgrade ettikten sonra tabii ki..Sogutucumda yok ona ragmen isinma yok.Nvidia ayarlarindan bi kac ayar yaptiktan sonra resmen Supra'ya dönüstü.Memnun olmadiğim tek 1 nokta var o da hoparlörü.Telefonumdan muzik dinlesem daha cok ses cikiyor.
ben de 3050ti modeli aldım. hangi rami alıp taktın?

Tal7ha

80+
Nvidia ayarlarini atabilirmisin hocam ?

Top Bottom