Neler Yeni

Çözüldü✓ acer nitro 5 hangi ram alınmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay bekmezci
Bütçe
2000

Acer Nitro 5 AN515-54 / Intel i5-9300H / 8 GB Ram / 256 GB SSD/ Windows 10 Home / 15.6 inç FHD / Nvidia GeForce GTX 1650 modeli oyunlar aşırı derecede kasmaya başladı bu yüzden ram aramaya başladım ama ram seçemiyorum yardımcı olurmusunuz rust gibi oyunlar oynamak istiyorum teşekkürler​

2 seçeneğim var birincisi : bilgisayarın içindeki 4+4 ramlerden birini çıkarıp 16 gb ram takıp toplam rami 20 gb yapabilirim ancak darboğaz yaparmı bilmem mhzler aynı

ikincisi : 8+8 ram alabilirim ramlerin linkleride aşağıda

Ekler

• Ekran ı.PNG
    Ekran ı.PNG
    85.1 KB · Hit: 41

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz

Acer Nitro 5 AN515-54 / Intel i5-9300H / 8 GB Ram / 256 GB SSD/ Windows 10 Home / 15.6 inç FHD / Nvidia GeForce GTX 1650 modeli oyunlar aşırı derecede kasmaya başladı bu yüzden ram aramaya başladım ama ram seçemiyorum yardımcı olurmusunuz rust gibi oyunlar oynamak istiyorum teşekkürler​

2 seçeneğim var birincisi : bilgisayarın içindeki 4+4 ramlerden birini çıkarıp 16 gb ram takıp toplam rami 20 gb yapabilirim ancak darboğaz yaparmı bilmem mhzler aynı

ikincisi : 8+8 ram alabilirim ramlerin linkleride aşağıda

16+4 ile çift kanal yapamazsınız.
En mantıklı 8+8 yapmanızdır.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
hocam kusura bakmayın bugün çok rahatsız ettim ama tek ve çift arasındaki fark nedir çok fark ediyor sanırım
Birazcık performans artışı sağlıyor oyunlarda ama öyle çok değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay bekmezci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birazcık performans artışı sağlıyor oyunlarda ama öyle çok değil.

anladım hocam

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CW6...333&creativeASIN=B07CW6P9LN&linkCode=asn&th=1

hocam bunlardan hangisi daha mantıklı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
anladım hocam

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CW6...333&creativeASIN=B07CW6P9LN&linkCode=asn&th=1

hocam bunlardan hangisi daha mantıklı
Ramlerin hepsi kingstona ait fakat HyperX bildiğim kadar biraz daha oyun ve performansa yönelik. Yinede ramleri kıyaslayamıyoruz çünkü hepsinin Cl değerleri belirtilmemiş. Bu yüzden aradaki fiyat farkına değer mi bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 3. rami tercih ederseniz amazonda biraz daha ucuz. satıcı amazon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay bekmezci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerin hepsi kingstona ait fakat HyperX bildiğim kadar biraz daha oyun ve performansa yönelik. Yinede ramleri kıyaslayamıyoruz çünkü hepsinin Cl değerleri belirtilmemiş. Bu yüzden aradaki fiyat farkına değer mi bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 3. rami tercih ederseniz amazonda biraz daha ucuz. satıcı amazon.
teşekkürler

Top Bottom