Neler Yeni

Acer Nitro 5 i7 12700h Rtx 3060

AYİMBOD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif Biral
Bütçe
24000
Dün Gece Vatan Computer Gece İndiriminden bu modeli havale ile 23850 tl ye sipariş verdim. Henüz ücreti ödemedim ve size danışmak istedim max 24k ya kadar alabileceğim bu laptoptan başka seçeneğim varmı yoksa bu fiyata alınabilicek en iyi seçenek bumudur.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

İ7 12700h
Rtx 3060 140W
Mux Switch Özelliği

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,670
İsim
Lokman Doğan
Bu fiyata en iyisi bu
En doğrusunu yaptınız

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Dün Gece Vatan Computer Gece İndiriminden bu modeli havale ile 23850 TL ye sipariş verdim. Henüz ücreti ödemedim ve size danışmak istedim max 24k ya kadar alabileceğim bu laptoptan başka seçeneğim varmı yoksa bu fiyata alınabilicek en iyi seçenek bumudur.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

İ7 12700h
Rtx 3060 140W
Mux Switch Özelliği
RAM'ini 16 yaparsanız iyi olur. Sanırsam bu cihazın tek eksiği anakartının DDR4 olması.

AYİMBOD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif Biral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM'ini 16 yaparsanız iyi olur. Sanırsam bu cihazın tek eksiği anakartının DDR4 olması.
Kingston 8 gb 3200 mhz cl22 ram alıcam ilk etapta. Benimde aklıma takılan tek şey bu aslında ddr5 ile ddr4 arasında nasıl bir fark olur . Birde tabii benim bütçemde ddr5 bir sistemi en fazla 3050ti modellerinden alabiliyorum ve mux switch özellikleri olmuyor.

geven26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
can yiğit yayla
Ekran karti 140W yazmislar ama testlerde hicbir sekilde tam performansa ulasamiyor .

AYİMBOD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif Biral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran karti 140W yazmislar ama testlerde hicbir sekilde tam performansa ulasamiyor .
Nitro sense den performans modunu seçince ve mux açık şekilde 150W lere bile çıktığı oluyor farklı videolarda izledim 👍

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Dün Gece Vatan Computer Gece İndiriminden bu modeli havale ile 23850 TL ye sipariş verdim. Henüz ücreti ödemedim ve size danışmak istedim max 24k ya kadar alabileceğim bu laptoptan başka seçeneğim varmı yoksa bu fiyata alınabilicek en iyi seçenek bumudur.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

İ7 12700h
Rtx 3060 140W
Mux Switch Özelliği
birkaç aydır kullandığım bir cihaz çok memnunum ama şimdiki aklım olsa masaüstü alırdım hiç evden çıkaramıyorum kıyamadığım için :D hazirandı yanlış hatırlamıyorsam 24500e indirimde almıştım o zaman bile forumda çok iyi fiyat demişlerdi kaçırılmaz bence kanka hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

birkaç aydır kullandığım bir cihaz çok memnunum ama şimdiki aklım olsa masaüstü alırdım hiç evden çıkaramıyorum kıyamadığım için :D hazirandı yanlış hatırlamıyorsam 24500e indirimde almıştım o zaman bile forumda çok iyi fiyat demişlerdi kaçırılmaz bence kanka hayırlı olsun
edit: ben de vatandan aldım ekranında aldığımda çizik varmış evde fark ettim bizden kaynaklı değil dediler ama kullanmamıştım bile cihazı : Dd?
ayrıca ben aldığımda 16gb idi cihaz

AYİMBOD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif Biral
Çok sağol.Bende genelde evde oyun oynarım aslında masaüstü olayı kesin benimde başıma gelicek.Ama şehir dışına çıktığımda çok oluyor ve uzun süre kalabiliyorum şehir dışında, işte o zamanda illaki ihtiyaç duyuyorum.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Çok sağol.Bende genelde evde oyun oynarım aslında masaüstü olayı kesin benimde başıma gelicek.Ama şehir dışına çıktığımda çok oluyor ve uzun süre kalabiliyorum şehir dışında, işte o zamanda illaki ihtiyaç duyuyorum.
rica ederim hocam ayrıca kurulumu biraz sıkıntılı bi 3-4 saat uğraştıracak sizi haberiniz olsun ya da ben windows 11 pro aldığım için mi sıkıntı yaşamıştım sanırım tam hatırlamıyorum
ekstra olarak windows antivirüs microsoft office satmaya çalışacaklar sakın almayın lütfen 1700e office kitlediler windowsu almamıştım ama sanırım tek alınabilir antivirüs aralarında windowsu sağlam lisanstan aldım 130a falan

AYİMBOD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif Biral
rica ederim hocam ayrıca kurulumu biraz sıkıntılı bi 3-4 saat uğraştıracak sizi haberiniz olsun ya da ben windows 11 pro aldığım için mi sıkıntı yaşamıştım sanırım tam hatırlamıyorum
ekstra olarak windows antivirüs microsoft office satmaya çalışacaklar sakın almayın lütfen 1700e office kitlediler windowsu almamıştım ama sanırım tek alınabilir antivirüs aralarında windowsu sağlam lisanstan aldım 130a falan
Çok sağolun bilgilendirme için . Windowsu W11 promu yoksa Home mi kurmak daha mantıklı.Birde kurduktan sonra direk acerin sitesinden gerekli tüm driverleri indiricez dimi.

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mehmet soytürk
Kingston 8 gb 3200 mhz cl22 ram alıcam ilk etapta. Benimde aklıma takılan tek şey bu aslında ddr5 ile ddr4 arasında nasıl bir fark olur . Birde tabii benim bütçemde ddr5 bir sistemi en fazla 3050ti modellerinden alabiliyorum ve mux switch özellikleri olmuyor.
Bence hiçbir fark olmaz oyun testlerinde kafa kafayalar zaten

Top Bottom