bu şekilde zaten hocam ısınıyor diye böyle yaptım ama sonuç göremedimHocam yüke bindirdiğiniz zaman cihazın altını masaya sıfır koymayın yükseltin alttan hava alsın.
İşlemci kaç mhzlerde geziniyor? Birde windowstan güç modunu dengeli yapıp nitrosenstende dengeliye alıp bakabilir misiniz.bu şekilde zaten hocam ısınıyor diye böyle yaptım ama sonuç göremedim
İşlemci kaç mhzlerde geziniyor? Birde windowstan güç modunu dengeli yapıp nitrosenstende dengeliye alıp bakabilir misiniz.
İşlemci kaç mhzlerde geziniyor? Birde windowstan güç modunu dengeli yapıp nitrosenstende dengeliye alıp bakabilir misiniz.
Biraz garip hocam fanlar maxta bu değerler olması.Alıntıyı görüntüle
bu şekilde hocam sizin dediğinizi uygulayıp tekrar bilgi vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
en fazla 91 dereceyi gördü fakat 30 fps gibi kayıp verdi hocam
ne yapayım hocam altına fan alsam çok fark eder miBiraz garip hocam fanlar maxta bu değerler olması.
en son bakımlarını ne zaman yaptın?ne yapayım hocam altına fan alsam çok fark eder mi
hocam dün sıfır cihazı açtım kutusundan yeni çıkardım bütün driverlar kuruluen son bakımlarını ne zaman yaptın?
Bilmiyorum hocam daha önce hiç kullanmadım. Ama 5 derceden fazla fark edeceğini zannetmiyorum.ne yapayım hocam altına fan alsam çok fark eder mi
teşekkürler hocamBilmiyorum hocam daha önce hiç kullanmadım. Ama 5 derceden fazla fark edeceğini zannetmiyorum.
Hocam birde nitrosensten ayarları yaptıktan sonra nitrosensi kapayıp başka bir uygulamadan oyundayken sıcaklık değerlerini kontrol edebilir misiniz?teşekkürler hocam
hocam dün sıfır cihazı açtım kutusundan yeni çıkardım bütün driverlar kurulu