Acer Nitro 5 Rtx 3050 Alınır mı?

Selamlar,Acer Nitro 5 Buldum ama nasıldır bilmiyorum. Sizce nasıl? Ürün linki:
3050 alınmaz artık, en az 4050 felan bakın hatta 4060. Sıfır 3050 almayın 2. El bakın alıcaksanız, çok daha Uyguna bulunur 24k çok fazla 3050 için

birde 4050 bunu buldum iyi gibi
Bütçe ve kullanım amacı belirtin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde 4050 bunu buldum iyi gibi

tam belirli değil
Bir fiyat aralığı verin en azından

oyun için alacağım 25k max olur büyük ihtimal
O bütçelerde sıfır istiyosan yukarıda attığın lenovo alınabilir, ama adaptör yeterli değil Anakart yanma sorunlarından bahsetmişti kullanıcılar. 2. el daha iyi 4050 cihazlar bulunur. 4060 istiyosan bütçeyi 35k felan yapman lazım

O bütçelerde sıfır istiyosan yukarıda attığın lenovo alınabilir, ama adaptör yeterli değil Anakart yanma sorunlarından bahsetmişti kullanıcılar. 2. el daha iyi 4050 cihazlar bulunur. 4060 istiyosan bütçeyi 35k felan yapman lazım
yok malesef 35k çok fazla benim için

birde ikinci elden alamam kendi şehrimde çok seçenek yok

bu nasıl?

Son düzenleme:
yok malesef 35k çok fazla benim için

birde ikinci elden alamam kendi şehrimde çok seçenek yok

bu nasıl?
3050 almayın alınmaz, yukarıdaki 4050 lenovoyu alabilirsin sıfır istiyosan. Günümüzde en az 8 GB Vram lazım 3050 4 GB yetmez adam akıllı oynayamazsın paran çöp olur. O 4050 lenovoyu al 8 ram ekle sıfır istiyosan

Alınmamalı.

4050 GPU'lu olarak bu model alınabilir.

Selamlar,Acer Nitro 5 Buldum ama nasıldır bilmiyorum. Sizce nasıl? Ürün linki:
RAM eklemek için servise göndermek gerekiyor. Servise gönderilecekse alınabilir.

16/512 olan versiyonu alınabilir. Daha sonra SSD eklenebilir, 2. slot bulunuyor.

Alınmamalı.

4050 GPU'lu olarak bu model alınabilir.

RAM eklemek için servise göndermek gerekiyor. Servise gönderilecekse alınabilir.

16/512 olan versiyonu alınabilir. Daha sonra SSD eklenebilir, 2. slot bulunuyor.
Servise göndermesi şart değil kendi de takabilir veya bilgisayarcıya taktırsın

Servise göndermesi şart değil kendi de takabilir veya bilgisayarcıya taktırsın
Acer için böyle olması daha iyi (servis garantiyi bozuyor) bir de şu anki piyasa için 3050'ye 24k fazla değil, muadili bulunmuyor aynı fiyata.

Geri