Hocam sadece disable turboyu etkinleştirseniz de olur
frekansı 40 a çektin ya görev yöneticisinden test esnasında baksana 40ta sabit mi geçmiyorsa ayarlarda sorun yok geçiyorsa ayarlar işlmeciyi kısıtlayamadı eğer ayarlar kısıtladıysa frekansı - verdiğimiz volt değerleri o işlemcide çalışmıyor demek şimdi uyuyorumhem 125 hemde 100 de kapandı 80 e çektim bu sefer bir şey olmadı ama tuhaf olan şey hiçbir değişiklik olmuyor anlayabilmiş değilim hala sıcaklıklar aynı ve limits kısmında 2 tane thermal hatası veriyor
aşırı performans kaybı olur oyun oynayamazHocam sadece disable turboyu etkinleştirseniz de olur
frekansı 40 tan 38-37 lere al daha aşağısı çok performans kaybettirirfrekansı 40 a çektin ya görev yöneticisinden test esnasında baksana 40ta sabit mi geçmiyorsa ayarlarda sorun yok geçiyorsa ayarlar işlmeciyi kısıtlayamadı eğer ayarlar kısıtladıysa frekansı - verdiğimiz volt değerleri o işlemcide çalışmıyor demek şimdi uyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşırı performans kaybı olur oyun oynayamaz
Hocam başka türlü ısınır o zaman katlanması gerekfrekansı 40 a çektin ya görev yöneticisinden test esnasında baksana 40ta sabit mi geçmiyorsa ayarlarda sorun yok geçiyorsa ayarlar işlmeciyi kısıtlayamadı eğer ayarlar kısıtladıysa frekansı - verdiğimiz volt değerleri o işlemcide çalışmıyor demek şimdi uyuyorum
frekans 40 a sabit baktığımda görev yöneticisine ama sıcaklık değerlerinde hiçbir değişiklik olmuyor o zaman dediğiniz gibi volt değerleri işlemcide çalışmıyorfrekansı 40 a çektin ya görev yöneticisinden test esnasında baksana 40ta sabit mi geçmiyorsa ayarlarda sorun yok geçiyorsa ayarlar işlmeciyi kısıtlayamadı eğer ayarlar kısıtladıysa frekansı - verdiğimiz volt değerleri o işlemcide çalışmıyor demek şimdi uyuyorum
frekansı 40 tan 38-37 lere al daha aşağısı çok performans kaybettirir
eğer bahsettiğiniz şey uygulamadaki güç planları ise pek bir işe yaradığı söylenemezHocam başka türlü ısınır o zaman katlanması gerek
Hocam siz throttlestopu boşverin Acer nitro 5lerde nitro sens diye bi program var ordan yapın ayarlarınızı hem arayüzü daha kolay
Yok hocam nitro sens diye bir program yok mu sizdefrekans 40 a sabit baktığımda görev yöneticisine ama sıcaklık değerlerinde hiçbir değişiklik olmuyor o zaman dediğiniz gibi volt değerleri işlemcide çalışmıyor
eğer bahsettiğiniz şey uygulamadaki güç planları ise pek bir işe yaradığı söylenemez
Arama çubuğuna yazın çıkarYok hocam nitro sens diye bir program yok mu sizde
uygulama bende var , güç planı derken nitro senste güç planı var ya onu kast etmiştimYok hocam nitro sens diye bir program yok mu sizde
Arama çubuğuna yazın çıkar
Hee tamam hocam onda sessiz modu alırsanız ısınma gideruygulama bende var , güç planı derken nitro senste güç planı var ya onu kast etmiştim
Sadece biraz performans düşer ama ısınmaması için performansın azıcık düşmesi lazımHee tamam hocam onda sessiz modu alırsanız ısınma gider
bendeki nitro senste sessiz mod yok ama güç tasarrufu var galiba aynı şeye denk geliyor ama şunu da söyleyeyim onu da denedim bir etkisi olmuyor oyunlarda gene 90 95 derecelerde geziyorHee tamam hocam onda sessiz modu alırsanız ısınma gider
Sadece biraz performans düşer ama ısınmaması için performansın azıcık düşmesi lazım
Hocam ben yarın gösteririm size foto atıpbendeki nitro senste sessiz mod yok ama güç tasarrufu var galiba aynı şeye denk geliyor ama şunu da söyleyeyim onu da denedim bir etkisi olmuyor oyunlarda gene 90 95 derecelerde geziyor
Bahsettiğim o değil çünküHocam ben yarın gösteririm size foto atıp
Bende nitro 5 kullanıyorum daHocam ben yarın gösteririm size foto atıp
Bahsettiğim o değil çünkü
nitro sense uygulamasının modelden modele göre içeriği farklı sanırsam siz hangi modeli kullanıyorsunuzHocam ben yarın gösteririm size foto atıp
Bahsettiğim o değil çünkü
Bende nitro 5 kullanıyorum da
hocam bütün nitro 5lerde aynı diye biliyorumnitro sense uygulamasının modelden modele göre içeriği farklı sanırsam siz hangi modeli kullanıyorsunuz
hocam sessiz mod yoksa özele tıklayıp gpu yu düşürseniz de olur
gördüğünüz üzere nitro sense uygulamalarımızın içeriği farklı model değişikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum diğer bir konu ise özel e tıklayınca sadece fan hızı ayarlanıyor yani en azından bendeki uygulamada öyleAlıntıyı görüntüle
hocam bütün nitro 5lerde aynı diye biliyorum
hocam sessiz mod yoksa özele tıklayıp gpu yu düşürseniz de olur