Acer nitro alınır mı 40k bandında

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,087
Bu fiyat bandında oyun laptopu için herkes aceri öneriyor özellikle şu modeller.

Nitro 16 alınır

V15 bu paraya alınmaz

Bu fiyat bandında oyun laptopu için herkes aceri öneriyor özellikle şu modeller.
Hocam çok alan var fakat memnun olmayan da var fazlasıyla yine size kalmış

Nitro 16 güzel ama Lenovo loqlar acerdan gorusumce daha iyi farklarını incele derim.

Hocam erazerı ben de öneririm. Yok dersen bu loq bambaşka. Kime önerdiysem çok memnun. Trendyolda gaming kampanyası var kod kuponlarla aradığın ürünü orada daha uyguna bulursun.

Özellikler çok iyi sdce gpu 105w mış 140 modeli varmı acaba

Nitro 16 da bir arkadaşın laptop bozulmuş. Servis model yok diye v16 modelini yani daha düşük kalite olanı söylemeden göndermişler. Servis Açıkgöz. Ram yukseltmede garanti dışı kendin yapicaksan. SSD kendin alıp servise versen bile SSD takmada komedi gibi ücret çıkartıyorlar. V modeline bulaşma 20 25k değilse ( kendim 19 a aldım memnunum) Bunları göz önünde bulundurarak al

16 ile V15 modelini birbirine karıştırmamak lazım. 16 güzel kasadır her konuda için rahat olsun yalnız fiyatları iyi araştır uzun zamandır takip etmiyorum.

16 ile V15 modelini birbirine karıştırmamak lazım. 16 güzel kasadır her konuda için rahat olsun yalnız fiyatları iyi araştır uzun zamandır takip etmiyorum.
V16 dan bahsettim. 16 iyi tabi. Sıkıntı olursa değişimde stokta 16 yok size v16 gönderen servis. Servise düşerse geçmiş olsun

Geri