Neler Yeni

Acer Nitro AN515-44-R6ZW için hangi ram'i almalıyım ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı

Acer Nitro AN515-44-R6ZW modele önceden sahiptim fakat bazı oyunlarda 8 GB ram zorlandığı için 16 yapmayı düşünüyorum. Bu laptop için alacağım ram'in illa birebir aynı olması zorunlu mu yoksa herhangi bir notebook için 8 GB 3200Mhz ram iş görür mü ? Eğer Laptoptakiyle aynı olmak zorundaysa bu laptopun ram modelin kodunu bilen var mı acaba ? Teşekkürler​

arustt

80+

Acer Nitro AN515-44-R6ZW modele önceden sahiptim fakat bazı oyunlarda 8 GB ram zorlandığı için 16 yapmayı düşünüyorum. Bu laptop için alacağım ram'in illa birebir aynı olması zorunlu mu yoksa herhangi bir notebook için 8 GB 3200Mhz ram iş görür mü ? Eğer Laptoptakiyle aynı olmak zorundaysa bu laptopun ram modelin kodunu bilen var mı acaba ? Teşekkürler​

hocam bendede ACER Nıtro An515-44 var https://www.hepsiburada.com/kingsto...a3QRfyU__nDh5aGV2v9YHwtBE6n-J3dcaAg7-EALw_wcB bu rami alıp servise gönderdim bu cuma eğer bekleyebilirsen cevap verdiklerinde sana yazabilirim

TALHA MURAT

80+ Silver

Cpu-z yükleyip memory kısmını vs at. Spd dahil.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tabii ki beklerim teşekkür ederim :) Servis dediğin Acer mı yoksa RAM aldığın firma mı takıyor ?

Cpu-z yükleyip memory kısmını vs at. Spd dahil.

Çok teşekkürler yanıt için. Üsteki arkadaş benle birebir laptopu kullandığı için eğer başarılı olursa birinci elden deneyimlemiş olurum . Yine de sağol.

arustt

80+
Tabii ki beklerim teşekkür ederim :) Servis dediğin Acer mı yoksa RAM aldığın firma mı takıyor ?

Çok teşekkürler yanıt için. Üsteki arkadaş benle birebir laptopu kullandığı için eğer başarılı olursa birinci elden deneyimlemiş olurum . Yine de sağol.
ben aldım ramı acer servisine yolladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Hocam bendede aynı ürün var rami 16 gb yapmak istiyorum Acer servisi aldığın rami sorunsuz şekilde taktı mı taktıysa kaç iş gününde taktı

Top Bottom