Neler Yeni

Acer Nitro Kalitesizliği

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
25k bütçeye önerilen tek cihaz olan 12700h ve 3060 lı model kullanıcıları sıcaklık dan şikayet ediyorsanız geçmiş olsun. Az önce dahan3 aylık olan cihaz 60 derecelerden assagi düşmüyor oyunlarda vs 102 dereceler oluyordu. İçini açıp macun değişimi yapmak istedik ve karşılaştığımız manzara bu. Padler eriyip akmış. Bu cihazı kullanan arkadaşlar dikkatli olun !Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
umarım şakadır kanka g.o

TİTAN.

80+ Platinum
acer kadar leş bir marka yok monster bile daha iyi bu çöp markadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam lenovo pcleri ölümsüz iyi ki lenovo almışsınız

aynı linçi ben de yedim hocam forum npcsi onlar takmayın
:D

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
3 aylık cihazı sökmekte yürek ister be, Garanti dışı hayırlı olsun 😅

Bende aynı seriden kullanıyorum yükte gpu 70 cpu 85 civarı çalışıyor garip geldi.
Garantiye yollasa bir şey yok diyip geri yollarlar yüksek ihtimal.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
Hocam mx-4 macun sürdük testbaslar baslamaz 103 dereceye çıktığı testlerde suan test sonunda 98-99 lara geliyor çok fark olmadı ama 3-4 derece ve som sıcaklığa ulaşma süresi değişti

Dostum yapicak bisey yok. Kendimiz bilgisayar mühendisiyiz o yüzden zaten zevkine söküp takıyoruz. Bunuda çok düşünmedik açalım mı açmayalım mı diye 😂

Hocam doğrusun iş biliyor olabilirsin ama donanımsal bir sorun olduğunda ki sizdede şuan bu sorun var, garantiden yararlanamayavaksın.

Örneğin Asus bir cihazım vardı birden kapandı garantiye gönderdiğimde anakart değişimi yapıldı ama ben açmış olsaydım masraf bana patlayacaktı.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
acer servisi laptop kapağı açıldığını nereden bilebiliyor?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,084
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Genelde kasada bi vidanın üstüne fabrika kilidi yazan bi etiket konuluyor kasayı açmak için o etiketi ya kaldırıyosun ya da delip geçiyorsun ordan anlaşılıyor. Çok pro şekilde açıp kapatabilirsin ama oynama vs yaparsan illa ki anlarlar.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Genelde kasada bi vidanın üstüne fabrika kilidi yazan bi etiket konuluyor kasayı açmak için o etiketi ya kaldırıyosun ya da delip geçiyorsun ordan anlaşılıyor. Çok pro şekilde açıp kapatabilirsin ama oynama vs yaparsan illa ki anlarlar.
Benim nitro 5 tr öyle bir etiket yok yani açarsam anlamayacaklar gerçi garantisi olmasa bile bişi değişmez

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
25k bütçeye önerilen tek cihaz olan 12700h ve 3060 lı model kullanıcıları sıcaklık dan şikayet ediyorsanız geçmiş olsun. Az önce dahan3 aylık olan cihaz 60 derecelerden assagi düşmüyor oyunlarda vs 102 dereceler oluyordu. İçini açıp macun değişimi yapmak istedik ve karşılaştığımız manzara bu. Padler eriyip akmış. Bu cihazı kullanan arkadaşlar dikkatli olun !Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Acer nitro 5 6600h - 3050ti kullanıyorum. Sıcaklık problemi yaşamadım.
Bu dediğiniz modeli arkadaşıma da önerdim. Onda da değerler normal. Biraz şans işi diyebiliriz.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Vidaları ilk defa çıkartırken genelde çıt diye bir ses geliyor. Sadece ilk açtığında geliyor. Oradan da anlıyor olabilirler.

Can...

80+ Platinum
eriyip akma değil bu. hp victuslarda da aynı soğutma modeli kullanılıyor. krem gibi bişe kullanılıyor. ped eriyip akmaz. yağlanma gibi bişe yapar ıslaklık gibi iz bırakır.
öyle hocam zaten sakız kıvamında termal pad var erime durumu yok yani bende de var acer nitro internette de ben açtığım zaman bakmıştım özellikle o şekilde yapılmış

Farway

80+ Silver
Aga bende söktüm bu pedden çıktı, 1Mm ped taktım galiba kalın geldi sizce kaç mm kullanmalıyım 0.5 mi 0.75 mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,722
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom