Zihinsel engelli birine yaratık demeniz hiç ama hiç hoş değil hocam benim de aynı durumda olan komşum vs yakınlarım var onlar da insan böyle olmayı kendileri seçmediler sizi gerçekten kınıyorum.benim nitro 5 iyi ya sadece fan sesi sorunu var onun harici yerden yere çakılmasına rağmen hala ilk günkü gibi hatta zihinsel engellinin biri bilgisayarın üstüne çıktı 2 saat kalkmadı yaratığa diyorum kalk bilgisayarı ezdin değişik hala kalkmadı ama hala 0 çizik problem vs.
zihinsel engelli hastalık olarak değil ucubenin biriydi nereye bastığına bakmıyordu sağırdı birde her halde herşeyi ciddiye almayın birde herif yaşlıydı ondan güç alıyordu her halde uzanmış elleri arkada pcnin üstüne geldi diyorum çekil rahatını bozmuyordu yaşlı ya 16K pcyi rahatı için ezmeye hakkı var.Zihinsel engelli birine yaratık demeniz hiç ama hiç hoş değil hocam benim de aynı durumda olan komşum vs yakınlarım var onlar da insan böyle olmayı kendileri seçmediler sizi gerçekten kınıyorum.
hocam lenovo pcleri ölümsüz iyi ki lenovo almışsınızDostum büyük geçmiş olsun. Acer ile lenovo arasında kalmıştım iyi ki lenovo almışım diyebiliriz o halde
aynı linçi ben de yedim hocam forum npcsi onlar takmayınBüyük geçmiş olsun
Acer sıcaklıktan dolayı alınmaz dediğim için bana laf söyleyenler bunlarında görür umarım
bu model de sıkıntı olduğu tüm nitrolar da olduğu anlamına gelmiyor asıl monster daha kalitesiz bileşenlere sahipacer kadar leş bir marka yok monster bile daha iyi bu çöp markadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam lenovo pcleri ölümsüz iyi ki lenovo almışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı linçi ben de yedim hocam forum npcsi onlar takmayın
bosta 50 ksuurlarda idi gpu@uomerlutfi sökmeden önce gpu ve vram sıcaklıkları kaçtı
yükde ?bosta 50 ksuurlarda idi gpu