Neler Yeni

🔥İndirim Acer Nitro RTX3050 Laptop 22.999TL🔥Amazon

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,500
İsim
Oğuz
kardeş bütçesi o kadar olan 4060 alır zaten niye 3050 alsın, arada az bi fark yok ki nasıl tavsiye veriyosun anlamadım
Tüm 3050 alacaklar gidip 4060 alsın mı demişim bilader. 3050 almayı düşünüp de 4060 alma imkanı olanlar için diyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam üstüne 200.000 TL daha koyup şöyle bir laptop almak varken bence 4060 lılar makul değil😁
Hocam bu da çok mantıklıymış. 22 vermektense 222 veririm daha iyi.

sırf oyun oynamak için o para vermektense pc+laptop toplamak daha mantıklı 15.6 inçte hangi oyunun zevkini alcan
Monitör bağlayınca eksikliği hissedilmiyor.

emretnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
emre çetin
Amd ise zaten komple throttlestop desteğiniz yok diye biliyorum. Bios harici yapamazsın, ryzen controller varmış onda da turbo kapatırsın herhalde diğer ayarlara erişim izni varsa maksimum tdp kısmak iyi olabilir.

Şansın yoksa onda da problem yaşarsın. Casper kötü ama senin yaşadığın sorunlar her cihazda olmayabilir ve kullandığın model ile ne kadar kullandığını ve ne kadar kullandıktan sonra sorunların çıktığını söylemedin zaten.
Yaklasık iki yıldır kullanıyorum genelde java uzerinden kod dersleri icin aradada lol oynuyorum youtubedan video izlerken fanlar bi anda durdu serviste anakart arizasi oldugu soylendi 59k ucret istediler anakarti nadirmis artik uretilmiyor imis

Senerr

80+ Bronze
Yaklasık iki yıldır kullanıyorum genelde java uzerinden kod dersleri icin aradada lol oynuyorum youtubedan video izlerken fanlar bi anda durdu serviste anakart arizasi oldugu soylendi 59k ucret istediler anakarti nadirmis artik uretilmiyor imis
Bunu bana söyleyecekler hukuki sürece başvururdum, neden biliyor musunuz ? Eğer bu anakart dedikleri gibi 59K ise yeni ürünleri nasıl üretiyorlar veya bunu 59K'ya satmıyorlar ? İkincisi bu madem bu kadar nadir bir kart neden hala üretimde bunu kullanıyorlar ? RTX 4000 serisi veya 3000 serisi çıkalı çok olmadığını ileri sürerek bunları söylüyorum bu arada.

emretnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
emre çetin
Bunu bana söyleyecekler hukuki sürece başvururdum, neden biliyor musunuz ? Eğer bu anakart dedikleri gibi 59K ise yeni ürünleri nasıl üretiyorlar veya bunu 59K'ya satmıyorlar ? İkincisi bu madem bu kadar nadir bir kart neden hala üretimde bunu kullanıyorlar ? RTX 4000 serisi veya 3000 serisi çıkalı çok olmadığını ileri sürerek bunları söylüyorum bu arada.
Kesinlikle bunu dusunerekbende dava acmayi planladimzaten bakalim neler olucak

Top Bottom