Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
monitör direk 240 hz arkadaşlar amazonda bilgiler yanlış girili amazonda oluyor bazen öyle şeyler ona bakarsanız sistem kasa bilgileri yazıyor aşağıda monitör olduğu halde

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.

Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.

Ürün Linki

Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
bu monitörüm tüm özelliklerini nasıl görürüz. almayı düşünüyorum da. bende asus var tn panel değiştirecem hiç hoşuma gitmedi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Shaco

80+ Bronze

atoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre avcı
monitörü uzun süre(1hafta vs) kullanan arkadaslar deneyimlerinizi yazar mısınız ?sipariş ettim fakat son deneyimlerinizi görüşlerinizi merak ediyorum.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
monitörü uzun süre(1hafta vs) kullanan arkadaslar deneyimlerinizi yazar mısınız ?sipariş ettim fakat son deneyimlerinizi görüşlerinizi merak ediyorum.
tek sıkıntı renk kalitesi yetersiz kaliyor eski mönitörün iyi değilse sıkıntı etmezsin ama canlı renkli mönitörden geçersen beğenmeyebilirsin

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Arda Yılmaz
valla gözümle görmediğim için yüzeysel yorumda bulunabilirim. dediğiniz modelin 24.5 olanını kullandım güzeldi.

8bit + frc 10 bit, mat ekran, yüksel ihtimal lgnin ürettiği bir 240hz ips panel, 400cdm parlaklık.

eksi olarak bu monitörde varmı bilmiyorum ama genelde dell monitörlerde olmuyor motion blur yoktur. pixel kalitesine gözle bakmak lazım bir şey diyemem ama standart bir dell monitörse eğer agresif ayarlarda kullanılmaz çok fazla görüntüyü bozar.

lg panel kullanıyorsa bakmanız lazım piyasadaki en hızlı fast ips panellerden bir tanesi olacağı için ghosting vs. sorunda yaratmaz.

alınır mı? para varsa alınır fakat acer bu fiyata satılıyorken şahsen mat ekran takıntım ve parlaklığı %100 kullanma gibi bir takıntım yoksa almazdım
tamam hocam teşekkürler

atoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre avcı
tek sıkıntı renk kalitesi yetersiz kaliyor eski mönitörün iyi değilse sıkıntı etmezsin ama canlı renkli mönitörden geçersen beğenmeyebilirsin
eski montor laptop ekranı. yenı kasa dızmeyı dusunuyorum da onceden montıoru almakla baslayım dedım bence benım gozume guzel gozukur :D

Top Bottom