Heeee tamaaaam anladım.
Heeee tamaaaam anladım.
Dostum biz aldık kullanıyoruz 240hz.bende baktım 165 hz Alıntıyı görüntüle
Hayır direk 240hZ240 hz OC ile'dir
bu monitörüm tüm özelliklerini nasıl görürüz. almayı düşünüyorum da. bende asus var tn panel değiştirecem hiç hoşuma gitmedi.Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.
Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.
Ürün Linki
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
Hdr modunda renkler mukemmelken neden diğer modlarda çok soluk oluyorDostum biz aldık kullanıyoruz 240hz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır direk 240hZ
bu monitörüm tüm özelliklerini nasıl görürüz. almayı düşünüyorum da. bende asus var tn panel değiştirecem hiç hoşuma gitmedi.
https://www.displayspecifications.com/ bu siteden bakabilirsinbu monitörüm tüm özelliklerini nasıl görürüz. almayı düşünüyorum da. bende asus var tn panel değiştirecem hiç hoşuma gitmedi.
Ayar gerektiriyor dostum biraz.Hdr modunda renkler mukemmelken neden diğer modlarda çok soluk oluyor
Benim acer monitörde hdr dışında çok soluk oluyor contrastı renkleri fullesen bile arkadaş ondan bahsediyor sanırım.Hdr kapatınca TN'den beter oluyor.Umarım bunda öyle bir sorun yoktur.https://www.displayspecifications.com/ bu siteden bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayar gerektiriyor dostum biraz.
tek sıkıntı renk kalitesi yetersiz kaliyor eski mönitörün iyi değilse sıkıntı etmezsin ama canlı renkli mönitörden geçersen beğenmeyebilirsinmonitörü uzun süre(1hafta vs) kullanan arkadaslar deneyimlerinizi yazar mısınız ?sipariş ettim fakat son deneyimlerinizi görüşlerinizi merak ediyorum.
tamam hocam teşekkürlervalla gözümle görmediğim için yüzeysel yorumda bulunabilirim. dediğiniz modelin 24.5 olanını kullandım güzeldi.
8bit + frc 10 bit, mat ekran, yüksel ihtimal lgnin ürettiği bir 240hz ips panel, 400cdm parlaklık.
eksi olarak bu monitörde varmı bilmiyorum ama genelde dell monitörlerde olmuyor motion blur yoktur. pixel kalitesine gözle bakmak lazım bir şey diyemem ama standart bir dell monitörse eğer agresif ayarlarda kullanılmaz çok fazla görüntüyü bozar.
lg panel kullanıyorsa bakmanız lazım piyasadaki en hızlı fast ips panellerden bir tanesi olacağı için ghosting vs. sorunda yaratmaz.
alınır mı? para varsa alınır fakat acer bu fiyata satılıyorken şahsen mat ekran takıntım ve parlaklığı %100 kullanma gibi bir takıntım yoksa almazdım
eski montor laptop ekranı. yenı kasa dızmeyı dusunuyorum da onceden montıoru almakla baslayım dedım bence benım gozume guzel gozukurtek sıkıntı renk kalitesi yetersiz kaliyor eski mönitörün iyi değilse sıkıntı etmezsin ama canlı renkli mönitörden geçersen beğenmeyebilirsin