Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
pardon anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin dimi 4k bir monitörle bir farkı olmaz?
1080P içinde 4K sıkıştırılır yani 1080P den daha kötü bir görüntü alırsınız sadece ayrıntılar artar yüksek ihtimalle cızırtlılı gibi olur ekran

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömür AYCIL
pardon anladım

kesin dimi 4k bir monitörle bir farkı olmaz?
Kesin oluyor fotograf videolarda sorun yok muhtemelen oyunlardada sorun yok önceki sayfalarda 1080 ve 4k karşılaştırması vardı ama yazı kaliteleri düşüyor pikseller daha cok belli oluyor onuda ölçek ayarı ile düzeltebiliyorsun ama yazılarla birlikte hersey büyüyor baba bilgisayarı gibi oluyor birde 60Hz e düşüyor baska bi olumsuzlugu yok

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Arda Yılmaz
Kesin oluyor fotograf videolarda sorun yok muhtemelen oyunlardada sorun yok önceki sayfalarda 1080 ve 4k karşılaştırması vardı ama yazı kaliteleri düşüyor pikseller daha cok belli oluyor onuda ölçek ayarı ile düzeltebiliyorsun ama yazılarla birlikte hersey büyüyor baba bilgisayarı gibi oluyor birde 60Hz e düşüyor baska bi olumsuzlugu yok
hocam üsttede birileri birşeyler yazdı 4k olmaz diye bi bakın isterseniz

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömür AYCIL
hocam üsttede birileri birşeyler yazdı 4k olmaz diye bi bakın isterseniz
orjinali gibi olmaz tabi ama kendi denediğim ulaştığım sonuç bu 4k görüntü veriyor fotoğraf ve video denedim herhangi bir görüntüde bozulma yok ama yazılar haliyle küçüldüğü için keskinlik kalmıyor daha az piksele daha cok harf sığmaya çalışınca bozulma oluyor onun içinde ölçek ayarı ile yazıları büyütünce düzeliyor büyük yazı beni rahatsız etmez dersen kullanabilirsin.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
denemeden kimse bilemez benim tavsiyem 240 fps alacak bi sistemin yoksa oyunlarda paranızı çöpe atmayin.renkleri çok cansız.mönitör

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Ya ayak yamukluğu sorunu bir ben mi yaşadım ya çok sinir bozucu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
tamam hocam birde 240 hz yi vrb ile aktif edebiliyormuşuz sanırım ekran parlaklığını kısıyormuş o da çok sıkıntı yaratır mı görünüş açısından ve kalite bilenler var mı teşekkürler cevaplarınız için
1ms modu varsa monitörlerde parlaklığı biraz kısıyor ve parlaklık ayarı yada konstrat ayarı ile parlaklığı canlı yapabiliyorsun yani bi sorun yok.

atoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre avcı
Arkadaşlar urunu sipariş verdim yarin elime ulaşacak fakat vrb açmadan tepki suresi 5ms civarindaymis .vrb açınca görüntü leş oluyor ,parlalik cok düşüyor vs yazan yorum cok gördüm açıkçası içime kuşku düştü. Monitörü kullanan arkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz ?bu monitörü almak yerine daha kaliteli 144veya 165 hz almak daha mi mantıklı? Yeni PC dizecegim genelde hikâyeli oyunlar valo cs falan oynayacağım. Duruma gore siparişi iptal edeceğim.simdiden teşekkür ederim

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Altuğ
Arkadaşlar urunu sipariş verdim yarin elime ulaşacak fakat vrb açmadan tepki suresi 5ms civarindaymis .vrb açınca görüntü leş oluyor ,parlalik cok düşüyor vs yazan yorum cok gördüm açıkçası içime kuşku düştü. Monitörü kullanan arkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz ?bu monitörü almak yerine daha kaliteli 144veya 165 hz almak daha mi mantıklı? Yeni PC dizecegim genelde hikâyeli oyunlar valo cs falan oynayacağım. Duruma gore siparişi iptal edeceğim.simdiden teşekkür ederim
CS-Valo oynayacaksan mantıklı değil. 240 hz Ghosting yok canavar gibi monitör. Alacağın 165-144'lerde bile ghosting olabilir. Bunda yok. Ayrıca bir kaç aya bidaha bu fiyata 240 hz bulamazsın gibi geliyor. Renk ayarları da bir şekilde yapılıyor o kadar da göz kanatmıyor. VRB açma 5 ms 1 ms o kadar fark edeceğini sanmıyorum oynadığın oyunlarda zaten min. 60 pingle oynuyosun.

atoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre avcı
CS-Valo oynayacaksan mantıklı değil. 240 hz Ghosting yok canavar gibi monitör. Alacağın 165-144'lerde bile ghosting olabilir. Bunda yok. Ayrıca bir kaç aya bidaha bu fiyata 240 hz bulamazsın gibi geliyor. Renk ayarları da bir şekilde yapılıyor o kadar da göz kanatmıyor. VRB açma 5 ms 1 ms o kadar fark edeceğini sanmıyorum oynadığın oyunlarda zaten min. 60 pingle oynuyosun.
Üründe 30gun içinde koşulsuz şartsız iade varmış test edip karar vereceğim teşekkür ederim

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Taa fizandan monitörü kargoya taşıdım. Şimdi amazon'un kodu yanlış diyor şaka gibi. Bütün aksilikler beni bulur zaten. Amazon'u aradım bir şey yapamayız diyor

Taa fizandan monitörü kargoya taşıdım. Şimdi amazon'un kodu yanlış diyor şaka gibi. Bütün aksilikler beni bulur zaten. Amazon'u aradım bir şey yapamayız diyor
Tekrar fizana taşıyacağız

Son düzenleme:

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur

Tekrar fizana taşıyacağız
bende iade edeceğim inşallah banada yanliş kod demezler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,405
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555