tüh yaPiksel sayısı belli, 4K'nın yakınından bile geçemez. Sizin dediğiniz olay (supersampling) 1080p olan her monitörde mümkün.
tüh yaPiksel sayısı belli, 4K'nın yakınından bile geçemez. Sizin dediğiniz olay (supersampling) 1080p olan her monitörde mümkün.
1080P içinde 4K sıkıştırılır yani 1080P den daha kötü bir görüntü alırsınız sadece ayrıntılar artar yüksek ihtimalle cızırtlılı gibi olur ekranpardon anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesin dimi 4k bir monitörle bir farkı olmaz?
Kesin oluyor fotograf videolarda sorun yok muhtemelen oyunlardada sorun yok önceki sayfalarda 1080 ve 4k karşılaştırması vardı ama yazı kaliteleri düşüyor pikseller daha cok belli oluyor onuda ölçek ayarı ile düzeltebiliyorsun ama yazılarla birlikte hersey büyüyor baba bilgisayarı gibi oluyor birde 60Hz e düşüyor baska bi olumsuzlugu yokpardon anladım
kesin dimi 4k bir monitörle bir farkı olmaz?
hocam üsttede birileri birşeyler yazdı 4k olmaz diye bi bakın istersenizKesin oluyor fotograf videolarda sorun yok muhtemelen oyunlardada sorun yok önceki sayfalarda 1080 ve 4k karşılaştırması vardı ama yazı kaliteleri düşüyor pikseller daha cok belli oluyor onuda ölçek ayarı ile düzeltebiliyorsun ama yazılarla birlikte hersey büyüyor baba bilgisayarı gibi oluyor birde 60Hz e düşüyor baska bi olumsuzlugu yok
orjinali gibi olmaz tabi ama kendi denediğim ulaştığım sonuç bu 4k görüntü veriyor fotoğraf ve video denedim herhangi bir görüntüde bozulma yok ama yazılar haliyle küçüldüğü için keskinlik kalmıyor daha az piksele daha cok harf sığmaya çalışınca bozulma oluyor onun içinde ölçek ayarı ile yazıları büyütünce düzeliyor büyük yazı beni rahatsız etmez dersen kullanabilirsin.hocam üsttede birileri birşeyler yazdı 4k olmaz diye bi bakın isterseniz
1ms modu varsa monitörlerde parlaklığı biraz kısıyor ve parlaklık ayarı yada konstrat ayarı ile parlaklığı canlı yapabiliyorsun yani bi sorun yok.tamam hocam birde 240 hz yi vrb ile aktif edebiliyormuşuz sanırım ekran parlaklığını kısıyormuş o da çok sıkıntı yaratır mı görünüş açısından ve kalite bilenler var mı teşekkürler cevaplarınız için
CS-Valo oynayacaksan mantıklı değil. 240 hz Ghosting yok canavar gibi monitör. Alacağın 165-144'lerde bile ghosting olabilir. Bunda yok. Ayrıca bir kaç aya bidaha bu fiyata 240 hz bulamazsın gibi geliyor. Renk ayarları da bir şekilde yapılıyor o kadar da göz kanatmıyor. VRB açma 5 ms 1 ms o kadar fark edeceğini sanmıyorum oynadığın oyunlarda zaten min. 60 pingle oynuyosun.Arkadaşlar urunu sipariş verdim yarin elime ulaşacak fakat vrb açmadan tepki suresi 5ms civarindaymis .vrb açınca görüntü leş oluyor ,parlalik cok düşüyor vs yazan yorum cok gördüm açıkçası içime kuşku düştü. Monitörü kullanan arkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz ?bu monitörü almak yerine daha kaliteli 144veya 165 hz almak daha mi mantıklı? Yeni PC dizecegim genelde hikâyeli oyunlar valo cs falan oynayacağım. Duruma gore siparişi iptal edeceğim.simdiden teşekkür ederim
Üründe 30gun içinde koşulsuz şartsız iade varmış test edip karar vereceğim teşekkür ederimCS-Valo oynayacaksan mantıklı değil. 240 hz Ghosting yok canavar gibi monitör. Alacağın 165-144'lerde bile ghosting olabilir. Bunda yok. Ayrıca bir kaç aya bidaha bu fiyata 240 hz bulamazsın gibi geliyor. Renk ayarları da bir şekilde yapılıyor o kadar da göz kanatmıyor. VRB açma 5 ms 1 ms o kadar fark edeceğini sanmıyorum oynadığın oyunlarda zaten min. 60 pingle oynuyosun.
Tekrar fizana taşıyacağızTaa fizandan monitörü kargoya taşıdım. Şimdi amazon'un kodu yanlış diyor şaka gibi. Bütün aksilikler beni bulur zaten. Amazon'u aradım bir şey yapamayız diyor
bende iade edeceğim inşallah banada yanliş kod demezlerTaa fizandan monitörü kargoya taşıdım. Şimdi amazon'un kodu yanlış diyor şaka gibi. Bütün aksilikler beni bulur zaten. Amazon'u aradım bir şey yapamayız diyor
Tekrar fizana taşıyacağız