Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

Robius

80+ Bronze
Taa fizandan monitörü kargoya taşıdım. Şimdi amazon'un kodu yanlış diyor şaka gibi. Bütün aksilikler beni bulur zaten. Amazon'u aradım bir şey yapamayız diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar fizana taşıyacağız
Kod bazen geç aktif oluyor yeni mi oluşturdunuz?

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Kod bazen geç aktif oluyor yeni mi oluşturdunuz?
Dün oluşturdum sırf geç muhabbetinden dolayı

bende iade edeceğim inşallah banada yanliş kod demezler
Erken davran ki 3 saat sonra da kargo açık olsun. Yani 1 de iade et. Kod yanlışsa veya hatalıysa bir daha iste 5 e kadar aktif olur

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Dün oluşturdum sırf geç muhabbetinden dolayı

Erken davran ki 3 saat sonra da kargo açık olsun. Yani 1 de iade et. Kod yanlışsa veya hatalıysa bir daha iste 5 e kadar aktif olur
kullandık diye aide red gibi bişey olmaz demi

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
şunu belirteyim ürün tam bir IPS panel değil. Yani AUO'nun ürettiği VA-IPS karışımı bir AHVA panel. Bu yüzden renk olarak doğruluk konusunda bir IPS başarımı beklememek lazım.

AHVA paneli AUO'nun ürettiği doğru ama VA-IPS karışımı bir panel değil, IPS tipi bir panel. Dediğiniz gibi olmuş olsaydı da daha doğru renk üretebilen VA paneller de var, içerik üretmek için üretilmiş VA paneller de var. Sadece paneline bakarak renk doğruluğu hakkında yorum yapmak yanlış olur.

eksi olarak bu monitörde varmı bilmiyorum ama genelde dell monitörlerde olmuyor motion blur yoktur.
Bu bir eksi mi? İnsanların tepki süresi (ms) düşük monitör istemesinin sebebi motion blur olmaması zaten.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
alan arkadaşlar son deneyimlerini paylaşabilir mi

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
monitöre yaklaşınca hafif bir cızırtı geliyor, sizde de mevcut mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
AHVA paneli AUO'nun ürettiği doğru ama VA-IPS karışımı bir panel değil, IPS tipi bir panel. Dediğiniz gibi olmuş olsaydı da daha doğru renk üretebilen VA paneller de var, içerik üretmek için üretilmiş VA paneller de var. Sadece paneline bakarak renk doğruluğu hakkında yorum yapmak yanlış olur.

Bu bir eksi mi? İnsanların tepki süresi (ms) düşük monitör istemesinin sebebi motion blur olmaması zaten.
ips va karışımı deme sebebim 2019 model ilk çıkan seriler ahva olarak geçse bile görüş açısı ve renk başarımı olarak tam olarak ips performansı veremiyor bu yüzden. 240hz ips üretebilmek için ilk serilerde kıstıkları çokça şey var.

motion blur her anlamda bir artı sağlıyor. zaten kullanıp kullanmamak sana kalmış. rocket league veya csgo gibi oyunlarda hızlı oyunlar oldukları için pek çok avantajı var. hatta sırf bu özellik için yabancıların popüler forumları var blur busters gibi. mesela zowie dyac+ teknolojisi ile öne çıktı ve bunu çok güzel pazarlıyor. dell monitörlerde bulunmaması büyük kayıp.

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
evet :D başta ekran kartından geliyo sandım kalbim durdu
şuan dikkat ettiğim için sanki çokmuş gibi geliyor ilk günler farketmedim bile. değişime gerek var mı artar mı acaba

ConquerorXIV

80+ Gold

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
Monitör iyi guzel ama hoparlor sesi berbat telefondan bile az ve zayif cikiyor

Top Bottom