Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Stokta 13 tane kalmış daha bilgisayar alamadım
Bunu yerine iki alternatif buldum bu büyük gelir gibi düşünüyorum cs valo için onun yerine 165 hz üşimi görür mü acaba hemde baya giyat farkı var monitör dediğin 3 bin olacak aga :)

165Hz işinin görür ama bu alternatif dediklerin hem VA panel hemde parlaklıkları çok düşük

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Stokta 13 tane kalmış daha bilgisayar alamadım
Bunu yerine iki alternatif buldum bu büyük gelir gibi düşünüyorum cs valo için onun yerine 165 hz üşimi görür mü acaba hemde baya giyat farkı var monitör dediğin 3 bin olacak aga :)

bilgisayari alin öncede mönitörü sonra alırsınız

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.

Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.

Ürün Linki

Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
Kral bunun al-sat esprisi kalmadı sanırım dimi? 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral bunun al-sat esprisi kalmadı sanırım dimi? 😁
Al- kullan oldu gibi 😂

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Ben az önce iade etdim.stok biraz daha gelir.benim iade etme sebebim.renk kalitesi.sanırım 27 inc için 2 k mönitör almak gerekli.

Fırsat için teşekkürler. Aydın'da elden geliş fiyatına (4.199 TL) verebilirim. Nokta hatasız. 2k aldım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Monitör iyi guzel ama hoparlor sesi berbat telefondan bile az ve zayif cikiyor
Sesi arttırmayı denedin mi? 4W hoperlörü var, kaliteli olmasa da yine iyi ses seviyei var.

240hz monitörde hoparlör olması bile bir şey. o balyoza dikkat et eline vermesinler
Aslında 4W hoperlör koymak çok da bir şey değil, eski monitörlerde bile hoperlör mevcut.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
ara ara iadeler gelicek alamayan arkadaşlar takip etsin 240hz 27 inc arayanlar dısında tavsiye etmiyorum

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Sesi arttırmayı denedin mi? 4W hoperlörü var, kaliteli olmasa da yine iyi ses seviyei var.

Aslında 4W hoperlör koymak çok da bir şey değil, eski monitörlerde bile hoperlör mevcut.
Arttirdim hocam zayif sesi var ama neye gore zayif hali hazirda kullandigim philips 242e1gaj modeli monitordede 2*2w 4w hoparlor var ve sesi hem daha yuksek hem daha tok onun yaninda bana cok zayif geldi yoksa sonucta monitor ses ciksa yeter derdim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Arttirdim hocam zayif sesi var ama neye gore zayif hali hazirda kullandigim philips 242e1gaj modeli monitordede 2*2w 4w hoparlor var ve sesi hem daha yuksek hem daha tok onun yaninda bana cok zayif geldi yoksa sonucta monitor ses ciksa yeter derdim
Sesi net değil zaten doğal olarak ben dükkanda kullanıyorum doğal olarak o kadar sesin içinde duyabiliyorum belki dedim sesi arttırmamışsındır.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Sesi net değil zaten doğal olarak ben dükkanda kullanıyorum doğal olarak o kadar sesin içinde duyabiliyorum belki dedim sesi arttırmamışsındır.
Hazirda %70 olarak geliyor kendi menusunden actim ama mesela bass seslerini vermiyor ama philipste duyabiliyosun gumbur gumbur degil tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida