ben alamadım of yaa iade edecek var mı ona göre hazırlanayımara ara iadeler gelicek alamayan arkadaşlar takip etsin 240hz 27 inc arayanlar dısında tavsiye etmiyorum
iade eden olsa bile şuan fiyatı 7.999 tl iade edilse bile eski fiyattan stoğa gelmez. Satın almış ama iade edeceklerden o fiyata alabilirsin.ben alamadım of yaa iade edecek var mı ona göre hazırlanayım
Aldığım fiyata vereyim sana kapalı kutu daha açmadım. İstanbul içi elden de olur.ben alamadım of yaa iade edecek var mı ona göre hazırlanayım
Ben dün iadeye verdimben alamadım of yaa iade edecek var mı ona göre hazırlanayım
Bir iadede benden gittiben alamadım of yaa iade edecek var mı ona göre hazırlanayım
7999 pazar yeri satıcısı,amazon değil. Fiyatını amazon belirler yine 7999 lira olmayacağına eminim.Kampanya süresi devam ediyorsa aynı fiyattan bile satılabilir.Alacak olanlar beklesin.iade eden olsa bile şuan fiyatı 7.999 TL iade edilse bile eski fiyattan stoğa gelmez. Satın almış ama iade edeceklerden o fiyata alabilirsin.
merhaba konuğa uzağım biraz yorum baktım burda olay nedir çoğu kişi iade mi ediyor şu an kısa özet geçermisin sürekli anasayfada duruyorda7999 pazar yeri satıcısı,amazon değil. Fiyatını amazon belirler yine 7999 lira olmayacağına eminim.Kampanya süresi devam ediyorsa aynı fiyattan bile satılabilir.Alacak olanlar beklesin.
Asus 2k alanlar iade etti. Olay bumerhaba konuğa uzağım biraz yorum baktım burda olay nedir çoğu kişi iade mi ediyor şu an kısa özet geçermisin sürekli anasayfada duruyorda
teşekkürler.Asus 2k alanlar iade etti. Olay bu
Asus 2k olana yetisseydim bende iade ederdimAsus 2k alanlar iade etti. Olay bu
istanbula uzağım hocamAldığım fiyata vereyim sana kapalı kutu daha açmadım. İstanbul içi elden de olur.
aynı fiyata mı ve hangi şehirdesinizHemen satayım sıfır duruyor.