Üründe 30gun içinde koşulsuz şartsız iade varmış test edip karar vereceğim teşekkür ederim
fp olarak mukemmel monıtor kanka renk doygunluguna da ayar vs cekmek lazım suanlık kullanıyorum bakalım.alan arkadaşlar son deneyimlerini paylaşabilir mi
monitör çünküMonitör iyi guzel ama hoparlor sesi berbat telefondan bile az ve zayif cikiyor
sen ayarlayamadıysan biz ne yapalım, bir de hoparlörüne laf eden var. bundan sonra ki en ucuz 240 hz aoc var o da 2k fark var isteyen onu alsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte....ben eski mönitörümü geri kullaniyorum.27 inc büyük geldi oyun oynarken renk kalite farkıda hoşuma gitmedi.
kanka bızım oralarda bi laf var hem ayranım dökümesin hem .... :dsen ayarlayamadıysan biz ne yapalım, bir de hoparlörüne laf eden var. bundan sonra ki en ucuz 240 hz aoc var o da 2k fark var isteyen onu alsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte....
monitör çünkü
sen ayarlayamadıysan biz ne yapalım, bir de hoparlörüne laf eden var. bundan sonra ki en ucuz 240 hz aoc var o da 2k fark var isteyen onu alsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte....
Toplu yazayım kalabalık etmesin ürün ucuz diye olumsuz yanlarını eleştiremeyecek miyiz. Ne o dalga geçer gibi tavırlar size ne kardeşim ayrıca çok daha ucuz olan aynı güçte philips monitörümde ses daha gür tok ve yüksek çıkıyor size normal gelebilir bana göre değil bunu belirtmekte en doğal hakkım. Bizim oralar dada bi laf var el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz zanneder demekki daha iyi ses veren monitör görmemişsinizkanka bızım oralarda bi laf var hem ayranım dökümesin hem .... :d
240hz monitörde hoparlör olması bile bir şey. o balyoza dikkat et eline vermesinlerToplu yazayım kalabalık etmesin ürün ucuz diye olumsuz yanlarını eleştiremeyecek miyiz. Ne o dalga geçer gibi tavırlar size ne kardeşim ayrıca çok daha ucuz olan aynı güçte philips monitörümde ses daha gür tok ve yüksek çıkıyor size normal gelebilir bana göre değil bunu belirtmekte en doğal hakkım. Bizim oralar dada bi laf var el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz zanneder demekki daha iyi ses veren monitör görmemişsiniz
Verilecek cok guzel cevaplar varda forum kurallari geregi cahilligine veriyorum240hz monitörde hoparlör olması bile bir şey. o balyoza dikkat et eline vermesinler
Ben bugün satılan asusu da aldım bunu da almıştım asusu aldığım için iade edeceğim fakat 2k uygun bir monitör denk gelmese asla iade etmezdim 27 inç 1080pyi kurtarıyor 4 monitör kullandım hiçbirinde pixelleşme olayını yaşamadım sistem rx6700+ysa ve valorant cs gibi oyunlar oynamıyosan her türlü 2k monitör beklemek her türlü daha mantıklı olacaktırMonitörü deneyimliyorum hala kararsızım bugünki 2k olan asus alamadım alsaydım iade edicektim ama ürün şuanlık başarılı benim açımdan tek eksisi 1080p olması yakından kullanacağım zaman rahatsız ediyor yazılarda renk konusu hiç abartılacak kadar büyük bir sorun değil 240 hz zaten muazzam bir olay ama 27 inc te kesinlikle 2k istiyor amazon uzun bir süre vermiş iade için şimdilik dursun karar veririz
Motion blur yani Hareket bulanıklığı CS:GO gibi oyunlarda istenmeyen bir durumdur, dediğiniz forum da blur busters yani hareket bulanıklığı avcıları olarak çevirebiliriz sadece hareket bulanıklığı hakkında da konuşulmuyor tabi, baya bilgi edinebileceğiniz bir forum.motion blur her anlamda bir artı sağlıyor. zaten kullanıp kullanmamak sana kalmış. rocket league veya csgo gibi oyunlarda hızlı oyunlar oldukları için pek çok avantajı var. hatta sırf bu özellik için yabancıların popüler forumları var blur busters gibi. mesela zowie dyac+ teknolojisi ile öne çıktı ve bunu çok güzel pazarlıyor. dell monitörlerde bulunmaması büyük kayıp.