Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Onur
ben eski mönitörümü geri kullaniyorum.27 inc büyük geldi oyun oynarken renk kalite farkıda hoşuma gitmedi.

ConquerorXIV

80+ Gold
ben eski mönitörümü geri kullaniyorum.27 inc büyük geldi oyun oynarken renk kalite farkıda hoşuma gitmedi.
sen ayarlayamadıysan biz ne yapalım, bir de hoparlörüne laf eden var. bundan sonra ki en ucuz 240 hz aoc var o da 2k fark var isteyen onu alsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte....

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ömür AYCIL
monitör çünkü
sen ayarlayamadıysan biz ne yapalım, bir de hoparlörüne laf eden var. bundan sonra ki en ucuz 240 hz aoc var o da 2k fark var isteyen onu alsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte....
kanka bızım oralarda bi laf var :D hem ayranım dökümesin hem .... :d
Toplu yazayım kalabalık etmesin ürün ucuz diye olumsuz yanlarını eleştiremeyecek miyiz. Ne o dalga geçer gibi tavırlar size ne kardeşim ayrıca çok daha ucuz olan aynı güçte philips monitörümde ses daha gür tok ve yüksek çıkıyor size normal gelebilir bana göre değil bunu belirtmekte en doğal hakkım. Bizim oralar dada bi laf var el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz zanneder demekki daha iyi ses veren monitör görmemişsiniz

ConquerorXIV

80+ Gold
Toplu yazayım kalabalık etmesin ürün ucuz diye olumsuz yanlarını eleştiremeyecek miyiz. Ne o dalga geçer gibi tavırlar size ne kardeşim ayrıca çok daha ucuz olan aynı güçte philips monitörümde ses daha gür tok ve yüksek çıkıyor size normal gelebilir bana göre değil bunu belirtmekte en doğal hakkım. Bizim oralar dada bi laf var el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz zanneder demekki daha iyi ses veren monitör görmemişsiniz
240hz monitörde hoparlör olması bile bir şey. o balyoza dikkat et eline vermesinler

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Onur
ne kadar boş yorumlar 240 hz mönitör diye tüm eksiklerini görmezden mi gelelim yaşlarınız ufakdır belli.isteyen alir isteyen almaz kime ne.herkes fikrini belirtiyor.aldilar ya artik övmeden duramazlar.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ömür AYCIL

ens1928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
enes
Monitörü deneyimliyorum hala kararsızım bugünki 2k olan asus alamadım alsaydım iade edicektim ama ürün şuanlık başarılı benim açımdan tek eksisi 1080p olması yakından kullanacağım zaman rahatsız ediyor yazılarda renk konusu hiç abartılacak kadar büyük bir sorun değil 240 hz zaten muazzam bir olay ama 27 inc te kesinlikle 2k istiyor amazon uzun bir süre vermiş iade için şimdilik dursun karar veririz

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,555
İsim
Kerem Çavuş
Monitörü deneyimliyorum hala kararsızım bugünki 2k olan asus alamadım alsaydım iade edicektim ama ürün şuanlık başarılı benim açımdan tek eksisi 1080p olması yakından kullanacağım zaman rahatsız ediyor yazılarda renk konusu hiç abartılacak kadar büyük bir sorun değil 240 hz zaten muazzam bir olay ama 27 inc te kesinlikle 2k istiyor amazon uzun bir süre vermiş iade için şimdilik dursun karar veririz
Ben bugün satılan asusu da aldım bunu da almıştım asusu aldığım için iade edeceğim fakat 2k uygun bir monitör denk gelmese asla iade etmezdim 27 inç 1080pyi kurtarıyor 4 monitör kullandım hiçbirinde pixelleşme olayını yaşamadım sistem rx6700+ysa ve valorant cs gibi oyunlar oynamıyosan her türlü 2k monitör beklemek her türlü daha mantıklı olacaktır

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
motion blur her anlamda bir artı sağlıyor. zaten kullanıp kullanmamak sana kalmış. rocket league veya csgo gibi oyunlarda hızlı oyunlar oldukları için pek çok avantajı var. hatta sırf bu özellik için yabancıların popüler forumları var blur busters gibi. mesela zowie dyac+ teknolojisi ile öne çıktı ve bunu çok güzel pazarlıyor. dell monitörlerde bulunmaması büyük kayıp.
Motion blur yani Hareket bulanıklığı CS:GO gibi oyunlarda istenmeyen bir durumdur, dediğiniz forum da blur busters yani hareket bulanıklığı avcıları olarak çevirebiliriz :) sadece hareket bulanıklığı hakkında da konuşulmuyor tabi, baya bilgi edinebileceğiniz bir forum.

Zowie'nin Dyac+ teknolojisi de motion blur'u azaltmaya ve hareketli nesnelerde görüntü netliğini arttırmaya yarıyor. Bir monitörde motion blur olmaması eksi değil artı olur yani.

Biraz daha ekleme yaparım bir ara, şuan çok müsait değilim.

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152