monitörü alanlara soruyorum kesin monitör 4k olabiliyor değil mi? rdr2 tarzı oyunlarda 4k oynamayı isterim zaten 60hz yeterli diye düşünüyorum sistemim 3060 lı 5600 lü birşeyler olacak 60 fpsin üstünü almaz herhalde 4k ultra ayarlarda
hocam 4k goruntu saglıyor fakat kalıte olarak 4k olur mu orasını bıleemem deneyenler yazarsa ıyı olurmonitörü alanlara soruyorum kesin monitör 4k olabiliyor değil mi? rdr2 tarzı oyunlarda 4k oynamayı isterim zaten 60hz yeterli diye düşünüyorum sistemim 3060 lı 5600 lü birşeyler olacak 60 fpsin üstünü almaz herhalde 4k ultra ayarlarda
1080p ultrada 60 civarı alır ancamonitörü alanlara soruyorum kesin monitör 4k olabiliyor değil mi? rdr2 tarzı oyunlarda 4k oynamayı isterim zaten 60hz yeterli diye düşünüyorum sistemim 3060 lı 5600 lü birşeyler olacak 60 fpsin üstünü almaz herhalde 4k ultra ayarlarda
alir sonuçta1080p ultrada 60 civarı alır anca
4kda nasıl aynı fpsi alcakalir sonuçta
dostum anlamadım ne demek istediğini diyorum ki 4k ultrada 60 fps civari alır diyorum sende aynısını bana söylüyorsun?4kda nasıl aynı fpsi alcak
ben 4kda 60fps alır demedimki 1080pde dedim iyi okudostum anlamadım ne demek istediğini diyorum ki 4k ultrada 60 fps civari alır diyorum sende aynısını bana söylüyorsun?
HDMI ile baglarsan 4K ya kadar görüntü alabilirsinmonitörü alanlara soruyorum kesin monitör 4k olabiliyor değil mi? rdr2 tarzı oyunlarda 4k oynamayı isterim zaten 60hz yeterli diye düşünüyorum sistemim 3060 lı 5600 lü birşeyler olacak 60 fpsin üstünü almaz herhalde 4k ultra ayarlarda
pardon anladımben 4kda 60fps alır demedimki 1080pde dedim iyi oku
kesin dimi 4k bir monitörle bir farkı olmaz?HDMI ile baglarsan 4K ya kadar görüntü alabilirsin
Farkı olur bencepardon anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesin dimi 4k bir monitörle bir farkı olmaz?
kesin bi cevap yok mu deneyen falan benceli değildeFarkı olur bence