Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Sadettin Y
Monitör elime ulaştı. Ölü piksel veya ghosting yok. Açıkçası 75 hz'den geçiş yaptığım için ben çok beğendim. Renkleri de eski monitörüme bakarak yapmaya çalıştım. Şu ayarlar bana yetti belki birinin işine yarar.
2j5tuk1.jpg

Parlaklığı da sonradan 90'a aldım. Tam istediğim gibi oldu.
aynen oyle ben de 75hz den gectim 3 saattir kullanıyorum. Bence 1080p icin 27 inc gercekten buyuk ama uzakta kullandıgımda sıkıntı yasatmıyor. Senin renk ayarlarını yaptım guzel geldi bana goruntusu su an Tesekkürler

Keinz

80+
Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.

Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.

Ürün Linki

Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
4400TL'ye oyun için bu monitörü almalı mıyım? Normalde lenovo g24-20 alıcaktım o 3600TL 165hz cevaplarsanız sevinirim. ve ghosting vesaire yapar mı

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Arkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.

Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.

Ürün Linki

Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
paneli nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Şahsi kanaatim monitör güzel fakat yansıması çok fazla. Yani mat ekran diye geçiyor ama yansıtıyor baya. 2 adet 240hz var bende biraz test yaptım. Sizede fikir vermesi açısından hem 27 inch 240 hem 24.5 inch 240 testlerini atayım bakın.

Kişisel fikrim 27 çok büyük geliyor rekabetçi oyunlar için. Renk olarak dell önde parlaklık olarakta. Parlaklığı bana yeterli gelmedi acerin. Tabi herkesin kişisel tercihi bu fiyata güzel.

Valorant içinde bir video çektim ama ne bileyim bakın belki bir şey görürsünüz. Vakit buldukça başka başka şeylerde paylaşabilirim. Ufo testinde acer başarılı fakat net görüntü olarak 24.5inch olan dell yine önce. İki monitördede ghosting görmedim. Acer belki biraz ayarla adam edilir.

Ekler

• 20230210_133105.jpg
    20230210_133105.jpg
    3.7 MB · Hit: 79
  • 20230210_133112.jpg
    20230210_133112.jpg
    3.5 MB · Hit: 75
  • 20230210_133011.jpg
    20230210_133011.jpg
    2.9 MB · Hit: 69
  • 20230210_132959.jpg
    20230210_132959.jpg
    2.5 MB · Hit: 71
  • 20230210_133005.jpg
    20230210_133005.jpg
    2 MB · Hit: 78

SadeceSeyf

80+ Gold
Şahsi kanaatim monitör güzel fakat yansıması çok fazla. Yani mat ekran diye geçiyor ama yansıtıyor baya. 2 adet 240hz var bende biraz test yaptım. Sizede fikir vermesi açısından hem 27 inch 240 hem 24.5 inch 240 testlerini atayım bakın.

Kişisel fikrim 27 çok büyük geliyor rekabetçi oyunlar için. Renk olarak dell önde parlaklık olarakta. Parlaklığı bana yeterli gelmedi acerin. Tabi herkesin kişisel tercihi bu fiyata güzel.

Valorant içinde bir video çektim ama ne bileyim bakın belki bir şey görürsünüz. Vakit buldukça başka başka şeylerde paylaşabilirim. Ufo testinde acer başarılı fakat net görüntü olarak 24.5inch olan dell yine önce. İki monitördede ghosting görmedim. Acer belki biraz ayarla adam edilir.

Evet yansıma olarak çok övülen bir model bu fakat sizin test videolarınızda öyle gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Evet yansıma olarak çok övülen bir model bu fakat sizin test videolarınızda öyle gözükmüyor
yansıma iyi değil kötü bir şey bu arada. mat olması daha iyi güneşte ışıkta falan yansıma olunca görüntü kötü oluyor.

buda kendımce ufo testi

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Veysel Tunç
Söylemeyi çekindim de bana teslim eden kargocu abi kardeşim zamanı mıydı diye laf etti bir şey diyemedim. Biraz vicdan azabı da çektim ne diyeceğimi bilmiyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Söylemeyi çekindim de bana teslim eden kargocu abi kardeşim zamanı mıydı diye laf etti bir şey diyemedim. Biraz vicdan azabı da çektim ne diyeceğimi bilmiyorum
Üzülüyoruz hocam elimizden gelen desteği yaptık yani oturup ağlayalımmı moralimiz zaten bozuk doğru düzgün sevindirici haber yok yaptığı doğru bişey değil kargocunun, banada 2-3 saat sonra gelicek Aras kargodan umarım böyle bir şey söylemez. Depremin ilk günü gelen abi arkadaşımın abisiydi mimikleri bile oynamıyordu muhtemelen akrabası veya arkadaşlarına bişey olmuştu geçmiş olsun diyicek fazla bı söz yok maalesef

SadeceSeyf

80+ Gold
yansıma iyi değil kötü bir şey bu arada. mat olması daha iyi güneşte ışıkta falan yansıma olunca görüntü kötü oluyor.

buda kendımce ufo testi
Biliyorum onu kastettim. Ben de aldım bakalım

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
hocam siz dell renk olarak önde demişsiniz ama bana sanki acer daha renk olarak iyi geldi. valorantta iki ekrana dikkatli bakınca renk canlılığı olarak acer önde silah renklerine ve alan renklerine bakınca net gözüküyor. tabi buradan farklı da gözükebilir canlı gözle görmediğimiz için.. dediğiniz gibi 27' büyük katılıyorum ama güzel sonuçta 24 saat oyun oynayacak halimiz yok video film edit vs için birebir. Ben beğendim acer bence iyi fırsat şuan.

SadeceSeyf

80+ Gold
hocam siz dell renk olarak önde demişsiniz ama bana sanki acer daha renk olarak iyi geldi. valorantta iki ekrana dikkatli bakınca renk canlılığı olarak acer önde silah renklerine ve alan renklerine bakınca net gözüküyor. tabi buradan farklı da gözükebilir canlı gözle görmediğimiz için.. dediğiniz gibi 27' büyük katılıyorum ama güzel sonuçta 24 saat oyun oynayacak halimiz yok video film edit vs için birebir. Ben beğendim acer bence iyi fırsat şuan.
Ben demedim hocam karıştırdınız sanırım.Aldım da daha gelmedi ^^

Shaco

80+ Bronze
İnsanlar duyarlı olmakla hadsizliği karıştırıyor artık.Çalışmak yerine gidip AFAD için gönüllü olsaydın deseydin.Ne alaka bir de siparişinle onu anlamadım iyice kafası sulandı insanların.Durum kötü ve fazlasıyla ciddi farkındayım ama bölgeye gelen insanlara bile artık gelmeyin diyorlar.Konuyla alakalı uzmanlığın yoksa para,eşya,temel ihtiyaç vs yardımı dışında ne yapabilirsin anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,130
Üyeler
159,108
Son üye
Sw4nc
Top Bottom