Claw's
80+ Silver
I7 13700HX, rtx 4060, 16 ram 512 ssd.
Ekranı 2k 165hz %100sRgb 3ms 500nit.
Ekranı 2k 165hz %100sRgb 3ms 500nit.
Allah allah herkese istisnasız sorunlu ürün mü gönderiyolarmışSatıcı Teknorya . SORUNLU ürün satıcısıdır uzak Durun!!
3 değerlendirme var 3 ü de olumlu nasıl sorunlu ürün satıcısı bu laSatıcı Teknorya . SORUNLU ürün satıcısıdır uzak Durun!!
Gpusu evet, muadillerine göre birkaç derece fazla ısınabiliyor.Gpusu internette gördüğüm kadarıyla ısınıyormuş sıkıntı yaratır mı?
Ekran çok güzel evet ama oyunlarda 4060 ekran kartı 2k zor oynatır full hd de de bulanıklaşma olur diye düşünüyorum o yüzden sıkıntı gibiGpusu evet, muadillerine göre birkaç derece fazla ısınabiliyor.
Bu laptobu aldıktan sonra her gaming laptop da olması gerektiği gibi watt limitleme yapılması gerek. Watt limitleme ile ısınma olmaz, faha yüksek daha stabil fpsler alırsın.
Bu laptobun artısı ekranı zaten. Bu fiyatta bu işlemci ve ekran kartıyla böyle bir ekranı başka bir laptopda bulamazsın. Ekran cidden ciddi güzel.
Hepsiburada amazon kadar olmasada guvenilirdir. Nere guvenilir trendyol muHocam alın da hepsiburada o kadarda guvenilir bir yer değil. Babaniz satmiyor ürünü Teknorya ile ilgili araştirma yapin gorursunuz. Ben kendilerinden 1.5 yil önce Laptop aldim sorunlu çıktı hepsiburada beni oyaladi Sonuç? Iade almadilar