ACER RAM TAKTIĞIM İÇİN GARANTİYİ DEVRE DIŞI BIRAKTI

Sabırlıymışsınız, bi tur yüzüne karşı kulak çınlatırdım şahsen.
Dün 2. el Acer laptop aldım (12500H - 3050Tİ) akşam ram takacaktım ancak bu durum beni bayağı zora sokacak gibi.

Asus'a da aldığım hafta RAM ve SSD takmıştım. 1,5 senenin sonunda anakart kısa devreye düştü, garantiden ücretsiz değiştirdiler. hem de sonradan taktığım parçalar takılı halde yollamıştım. Çok geçmiş olsun, THH'ye gitmekten başka şansınız yok gibi duruyor maalesef.
Çok teşekkürler,bence garantisi devam ediyorsa bitmesine daha varsa gönderin servis taksın yoksa ilerde arıza verirse sizde bu rezil firmayla muhatap olursunuz

Çok teşekkürler,bence garantisi devam ediyorsa bitmesine daha varsa gönderin servis taksın yoksa ilerde arıza verirse sizde bu rezil firmayla muhatap olursunuz
Aradım az önce, garanti bozulur ram takmayın dediler. Kendim ram'le birlikte göndereyim dedim ücretsiz takarız ama takılan ram cihazı bozarsa cihaz garanti dışı kalır dediler😀

11 ay garantisi olan cihaza garantisi bitik, seri no'dan bitmiş gözüküyor dedi. Fatura ve kutudaki kağıtları mailden attım, sistemden düzeltirler mail atarlar. Sonra tekrar arayın dediler.

Saçma sapan bir sistem kısacası

Aradım az önce, garanti bozulur ram takmayın dediler. Kendim ram'le birlikte göndereyim dedim ücretsiz takarız ama takılan ram cihazı bozarsa cihaz garanti dışı kalır dediler😀

11 ay garantisi olan cihaza garantisi bitik, seri no'dan bitmiş gözüküyor dedi. Fatura ve kutudaki kağıtları mailden attım, sistemden düzeltirler mail atarlar. Sonra tekrar arayın dediler.

Saçma sapan bir sistem kısacası
Cihaz ilerde bozulursa taktığınız ramden bozulmuş diyip geri gönderirler mide bulandırıcı bir firma

Cihaz ilerde bozulursa taktığınız ramden bozulmuş diyip geri gönderirler mide bulandırıcı bir firma
Valla RAM'i 350'ye almıştım, siz takın desem 1-1.5K fiyat çıkarırlar. O yüzden riski göze alacağım ancak faturayı kabul etmeyip garanti bitik derlerse bambaşka bir sürece girmek durumundayım maalesef

Geri