ACER RAM TAKTIĞIM İÇİN GARANTİYİ DEVRE DIŞI BIRAKTI

Reaksiyon skoru
9
Merhabalar acer nitro 5 bilgisayarım yaklaşık 1 hafta önce sarja taktığım anda kapandı ve bir daha açılmadı servise gönderdim ardından servis bana ürünün ram yükseltmesi yaparken(yaklaşık 1 sene önce) kapağı yanlış taktığımı bu yüzden garantinin devre dışı kaldığını söylediler ve 47500 tl ücret istediler siz ne diyorsunuz bu duruma

Firmadan firmaya bu RAM takma işi değişiyor maalesef. Örneğin Lenovolar'da bu durum bozmuyor. Sizde globalde ve TR'de araştırıp bakın, eğer herhangi bir RAM takmak garantiyi bozmuyor tarzı bir şey görürseniz THH başvurun.

Firmadan firmaya bu RAM takma işi değişiyor maalesef. Örneğin Lenovolar'da bu durum bozmuyor. Sizde globalde ve TR'de araştırıp bakın, eğer herhangi bir RAM takmak garantiyi bozmuyor tarzı bir şey görürseniz THH başvurun.
Aşağıdaki videoda 5.21 den itibaren durumu açıklıyor ama bana 1 sene önce taktığım ram kapağının bilgisayari sarja taktığım anda bozulmasının alakası saçma geldi

saçma bir bahane üretmişler eğer ram taktığınız anda bozulsaydı sorumluluk sizde olurdu.
Ek olarak hangi marka model garanti sunarsa sunsun rami serviste taktırın dışardan alsanız dahi ülke de zaten garantinin arkasında duran doğru düzgün firma yok hiç değilse işi sağlama alın.
Geçmiş olsun en kötü THH'ye başvurun

THH den sonuç gelene kadar yeni modeller gelir zaten git servis dışı güvenilir bir yere yaptır bence eğer garanti süresi zaten bitmek üzere ise

Benzer şekilde ram değiştirmiştim geçen sene o zaman için ram değiştirmek garantiyi devre dışı bırakmıyor diye mesaj atmışlardı kenarda tutuyorum böyle bir durum için.Ayrıca yeni sorduğumda bırakıyor dediler ama özellikle elimde belge olduğu için sorun olmaza döndü

THH gitmekten başka çareniz yok. Servise göndermeden önce de araştırsaydınız keşke, en azından ram'i sökerek gönderseniz belki teknisyen vida üzerinde ki izleri görmez yırtardınız.

THH den sonuç gelene kadar yeni modeller gelir zaten git servis dışı güvenilir bir yere yaptır bence eğer garanti süresi zaten bitmek üzere ise
Hocam garanti sonraki ay bitiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

THH gitmekten başka çareniz yok. Servise göndermeden önce de araştırsaydınız keşke, en azından ram'i sökerek gönderseniz belki teknisyen vida üzerinde ki izleri görmez yırtardınız.
Hocam o zaman başka bir kılıf bulurlardı kesin

Acer filan almamak lazım demek ki. Hiç bir şekilde. Müşteri yanlısı olmayan firmalardan uzak durmak lazım. Her koşulda.

Acer filan almamak lazım demek ki. Hiç bir şekilde. Müşteri yanlısı olmayan firmalardan uzak durmak lazım. Her koşulda.
Üstüne dalga geçiyorlar müşteri temsilcisini arayıp yukarıdaki donanım arşivi videosunu kaynak olarak belirttiğim de dalga geçerek gidip derdinizi ona anlatın dedi

Üstüne dalga geçiyorlar müşteri temsilcisini arayıp yukarıdaki donanım arşivi videosunu kaynak olarak belirttiğim de dalga geçerek gidip derdinizi ona anlatın dedi
Şikâyetvar.com'a da yazın aynen böyle detaylı.

Sabırlıymışsınız, bi tur yüzüne karşı kulak çınlatırdım şahsen.
Dün 2. el Acer laptop aldım (12500H - 3050Tİ) akşam ram takacaktım ancak bu durum beni bayağı zora sokacak gibi.

Asus'a da aldığım hafta RAM ve SSD takmıştım. 1,5 senenin sonunda anakart kısa devreye düştü, garantiden ücretsiz değiştirdiler. hem de sonradan taktığım parçalar takılı halde yollamıştım. Çok geçmiş olsun, THH'ye gitmekten başka şansınız yok gibi duruyor maalesef.

Geri