Neler Yeni

Acer Servisi Nasıldır?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Laptop için HDD taktırıcam Acer servisi nasıldır ? Bir miktar şikayet duydum.

TALHA MURAT

80+ Silver

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet iptal oluyor. Acerin servisinden memnun kalmayan çok @Denizgezen bu arkadaşın nitro 5 i var garantiye gitmesine rahmen ateş gibi diyor servis bile çözememiş
Hatta daha çok ısınıyor
Hiç bir şey yapılmamış ki zaten belli
Adamlar kapak dahi açmamış ,açsa dersin ki hani termal macun değişmiş o 100 derece en fazla 90 derece olur dersin ama yok .
Rekor 105 oldu.
O derece alev alıyor . Adamlar seriye bağlamış format stres testi(güç tasarrufu modunda(o modda zaten ısınmıyor)) at gitsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendiniz takın zor bi' işlem değil zaten.
Garanti derdi yoksa taksın bence de
Ülkede zaten bir tane servisleri var , o da ümraniyede . İster Karsta ol ister Marsta gene ümraniyeye yollamak zorundasın

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatta daha çok ısınıyor
Hiç bir şey yapılmamış ki zaten belli
Adamlar kapak dahi açmamış ,açsa dersin ki hani termal macun değişmiş o 100 derece en fazla 90 derece olur dersin ama yok .
Rekor 105 oldu.
O derece alev alıyor . Adamlar seriye bağlamış format stres testi(güç tasarrufu modunda(o modda zaten ısınmıyor)) at gitsin .

Garanti derdi yoksa taksın bence de
Ülkede zaten bir tane servisleri var , o da ümraniyede . İster Karsta ol ister Marsta gene ümraniyeye yollamak zorundasın
Youtube'da bir üst modele bakmıştım 60/70 derece arası değişiyordu sıcaklıklar sizin laptopda niye bu kadar sorun oldu acaba?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Acer servisi nedir ne değildir hiçbir fikrim yok daha önce hiç göndermedim, laptopumun ekranı kırılmıştı çok para istediler değiştirmek için bende kendim değiştirdim, garantiden de çıktı tabi :D. fakat diğer arkadaşlara bakacak olursak memnun kalmamışlar.

Youtube'da bir üst modele bakmıştım 60/70 derece arası değişiyordu sıcaklıklar sizin laptopda niye bu kadar sorun oldu acaba?
arkadaşın ki intel, senin izlediğin Amd işlemcidir, benimkisi de AMD işlemci ve hiç o kadar ısınmadı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fakat diğer arkadaşlara bakacak olursak memnun kalmamışlar.

arkadaşın ki intel, senin izlediğin Amd işlemcidir, benimkisi de AMD işlemci ve hiç o kadar ısınmadı
Şahsen memnun kalmadım o hizmet değil çünkü
Diğer konuda ise evet cayır cayır intel işlemcim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,827
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom