Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Laptop için HDD taktırıcam Acer servisi nasıldır ? Bir miktar şikayet duydum.
Garanti iptal oluyor glb.Kendiniz takın zor bi' işlem değil zaten.
Evet iptal oluyor. Acerin servisinden memnun kalmayan çok @Denizgezen bu arkadaşın nitro 5 i var garantiye gitmesine rahmen ateş gibi diyor servis bile çözememişGaranti iptal oluyor glb.
Hatta daha çok ısınıyorEvet iptal oluyor. Acerin servisinden memnun kalmayan çok @Denizgezen bu arkadaşın nitro 5 i var garantiye gitmesine rahmen ateş gibi diyor servis bile çözememiş
Garanti derdi yoksa taksın bence deKendiniz takın zor bi' işlem değil zaten.
Youtube'da bir üst modele bakmıştım 60/70 derece arası değişiyordu sıcaklıklar sizin laptopda niye bu kadar sorun oldu acaba?Hatta daha çok ısınıyor
Hiç bir şey yapılmamış ki zaten belli
Adamlar kapak dahi açmamış ,açsa dersin ki hani termal macun değişmiş o 100 derece en fazla 90 derece olur dersin ama yok .
Rekor 105 oldu.
O derece alev alıyor . Adamlar seriye bağlamış format stres testi(güç tasarrufu modunda(o modda zaten ısınmıyor)) at gitsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti derdi yoksa taksın bence de
Ülkede zaten bir tane servisleri var , o da ümraniyede . İster Karsta ol ister Marsta gene ümraniyeye yollamak zorundasın
arkadaşın ki intel, senin izlediğin Amd işlemcidir, benimkisi de AMD işlemci ve hiç o kadar ısınmadıYoutube'da bir üst modele bakmıştım 60/70 derece arası değişiyordu sıcaklıklar sizin laptopda niye bu kadar sorun oldu acaba?
Şahsen memnun kalmadım o hizmet değil çünküFakat diğer arkadaşlara bakacak olursak memnun kalmamışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın ki intel, senin izlediğin Amd işlemcidir, benimkisi de AMD işlemci ve hiç o kadar ısınmadı