Oyun Fiyatlarına "Dijital Gümrük Vergisi" Gelebilir.

Bidahaki seçimde kime oy vericeğiniz önemli değil ama kime vermeyeceğinizi biliyorsunuz genç kardeşlerim
Valla dostum kusura bakmada böyle muhalefette kaybetsin. Ben apolitik bir bireyim. Sadece ülkemin refahını desteklerim, taraf tutmam. Yani ben son seçim zamanı muhalefetten şunu yapacağız, şunlar şunlar eksik geliştireceğiz, üretim yok ülkede arttırmamız lazım duymadım. Ülkeyi bi masada orası senin burası senin diye toplandılar, hiçbir vaat yok birisi çıktı eliyle kalp yaptı. Muhalefet isteyen bile atmadı adamlara. Yani kazanmamak için bu kadar uğraşılır. Bu ülkeye osman pamukoğlu tarzı (dıştan öyle gözüküyor kimsenin kalbinin içini bilemem) eğilmeyen, bükülmeyen, doğru, dürüst ülkesi için kendini feda edecek delikanlı adamlar lazım. Bir ipte kaç cambaz durur siyasetçileri değil :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların anası babası belli olsa zaten böyle olayları konuşmazdık ki

Hiç bir parti yanlıso değilim hiç bir partiyide sevmiyorum sadece bu karar çok saçma
Olum yavaş gel akşama evden alırlar :D
Sen bi Emine ablamızın Afrika Seyahatleri kitabını oku, yatış.
Orada milyonluk kıyafet ile afrika seyahatinin zorluğunu anlatıyor :)

Son düzenleme:
Valla dostum kusura bakmada böyle muhalefette kaybetsin. Ben apolitik bir bireyim. Sadece ülkemin refahını desteklerim, taraf tutmam. Yani ben son seçim zamanı muhalefetten şunu yapacağız, şunlar şunlar eksik geliştireceğiz, üretim yok ülkede arttırmamız lazım duymadım. Ülkeyi bi masada orası senin burası senin diye toplandılar, hiçbir vaat yok birisi çıktı eliyle kalp yaptı. Muhalefet isteyen bile atmadı adamlara. Yani kazanmamak için bu kadar uğraşılır. Bu ülkeye osman pamukoğlu tarzı (dıştan öyle gözüküyor kimsenin kalbinin içini bilemem) eğilmeyen, bükülmeyen, doğru, dürüst ülkesi için kendini feda edecek delikanlı adamlar lazım. Bir ipte kaç cambaz durur siyasetçileri değil :D

Seninki apolitik olmak değil kardeş, gamsızlık. 23 senede tüm devlet kurumlarını seçim ofisine dönüştürüp ülkenin içinden geçmiş halk ve rejim düşmanı yoz bir parti önünde hâlâ sorunu muhalefette aramak, Kuzey Kore'de muhalefeti suçlamak gibi bir şey.

Kaç yıldır ülkeden kaçanları eleştirip burada kalmayı savunuyordum ama son 1 aydır fikrim değişiyor.

Seninki apolitik olmak değil kardeş, gamsızlık. 23 senede tüm devlet kurumlarını seçim ofisine dönüştürüp ülkenin içinden geçmiş halk ve rejim düşmanı yoz bir parti önünde hâlâ sorunu muhalefette aramak, Kuzey Kore'de muhalefeti suçlamak gibi bir şey.
Onlarda evraklı bir şekilde illegal para ile seçim fonlamasınlar :D sen yaptın bende yapacağım ile olmuyor bu işler. Sen yaptın ben yapmayacağım diyen adam gelmeli. Bak ankaradaki kişiye ve ondan öncekine. O adama kimse bir şey diyormu? tüm evrakları şeffaf. Önceki boşa milyon liralık lunapark atıp gitti.

Ben muhalefet olarak CHP yi eleştiriyordum ama artık bu akp denilen partinin seçimle gitmesi gerekir. Ve CHP adayı kim olursa olsun ona oy atacağım. Eğer Ekrem başkan olmazsa Emine Ülker Tarhan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olsun. Her şeyden vergiyi zaten alıyorlar. Ama bu hükümetin amacı ülkeye refah getirmek felan değil. Dijital oyunlardan gümrük vergisi yani bu habere çok sinirlendim. Tek oyun eğlencemiz kaldı, onu da dolayı yoldan elimizden almak istiyorlar gibi geliyor.

Bu ülkeyi düşünen siyaset kesimide tarihte dahil her zaman askeri ve mühendis kısımdan çıkmıştır. Yani bu ülkeye kendini ve hayatını bile isteye vakfetmiş kişiler. Buda değişmez. Çünkū adamlar zaten bu ülke için ölmeyi göze almış, bu tarz kişiler siyasetide sevmeyen ülke istikbali için mecburiyetten yapan kişiler. Yani birisi gitsin diyerek, ülkeyi tamamen yanlış bir topa atmakta anlık bir şey ile doğru olmaz. Bende ülkem en iyi şekilde yönetilsin isterim. İnönüyü biraz düşünmek lazım.

Ben muhalefet olarak CHP yi eleştiriyordum ama artık bu akp denilen partinin seçimle gitmesi gerekir. Ve CHP adayı kim olursa olsun ona oy atacağım. Eğer Ekrem başkan olmazsa Emine Ülker Tarhan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olsun. Her şeyden vergiyi zaten alıyorlar. Ama bu hükümetin amacı ülkeye refah getirmek felan değil. Dijital oyunlardan gümrük vergisi yani bu habere çok sinirlendim. Tek oyun eğlencemiz kaldı, onu da dolayı yoldan elimizden almak istiyorlar gibi geliyor.
Türkiyeye savaş geliyor, ufaktan. Herkes başa geçirilmemeli. İsmet, Mr. Selim gibi biri gelir sonra Anya mı Konya mı seçtirirler :D

Zaten 1 2 seneye burayı terketmeyi düşünüyorum şimdi gazı sadece %5 açmış halim bu bi çıkıp farklı vatandaşkık alıyim birde ozaman görün beni :)

Sorunu muhalefette aramaktan kimse AKP ve MHP'nin tutum, eylem ve söylemlerinin nasıl normalleştirildiğini sorgulamadı zaten.

Zaten 1 2 seneye burayı terketmeyi düşünüyorum şimdi gazı sadece %5 açmış halim bu bi çıkıp farklı vatandaşkık alıyim birde ozaman görün beni :)
Valla bende öyle diyodumda, yurtdışına çıkınca insan garip bir şekilde ülkesini özlüyor belli süre sonra. Meslek ne hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsun ?

Geri