Neler Yeni

Acı Çekiyorum Dostlar

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Geçmiş olsun usta.

TİTAN.

80+ Platinum
Acı çekiyorum dostlar. Günden güne annemin daha da kötüleşmesinden dolayı acı çekiyorum. Her geçen gün toprağa yaklaşıyor..

Kendisi benim tek destekçim tek varlığım tek umut kaynağım tek örnek aldığım kişi tek sevdiğim kişi.. Sayfalara sığmaz..

Benim kurmuş olduğum hayallerimin gerçekleşmesini istiyor. Tek istediği şey bu. "Ben de yanında olacağım." diyor her zaman.. Gerçekten inanmak istiyorum ama inanamıyorum. İçimden inanıp da kendimi kandırasım gelmiyor.

Hep müstakil, bahçeli, iki katlı ve şehirden biraz uzakta bir yerde yaşamak istemişimdir. Evin altında gizli bir laboratuvarın olmasını ve orada bilim çalışmaları yapmak istemişimdir.
O evde annemle beraber yaşarız diyorum hep kendime. Uzun süre boyunca evlilik düşünmüyorum. Kimseye inanıp da hayatımı bir hiç uğruna boşa harcayamam.

Annemin birçok rahatsızlığı var.
Yaklaşık 7 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. Bel kısmından 3-4 disk alanı kurtarılamaz olup alınmıştı. Bu açıklığı da 2 tane platin parçasıyla kapatmışlardı. 3 yıl öncesine kadar sorun yoktu. Şu an vücut o platinleri kabul etmiyor. (Platinleri alırsak da felç kalıp kısa sürede hayatını kaybeder.) Kanını kirletiyor durduk yere. Kirlenen kanı da temizlemek vücudu yoruyor. Yüksek uyku ihtiyacı doğuruyor. İlerleyen zamanlarda sınırsız uykuyu da..
Şu an belinden bir sıvı çıkışı oluyor. Sebebi de tahmin edeceğiniz üzere platinlerden dolayı. Omurilik sıvısı olduğunu sanıyorum. Alanında uzmanlaşmış birkaç doktorla görüşmüştüm. Dediğimi doğrulamıyorlar ancak başka sebebi yok. "Vücut kendisi üretiyor." deyip geçiştiriyorlar adeta. Muhtemelen kendileri de bilmiyorlar. (Bu dediğimi "Beyin ve Sinir Cerrahı" bölümünü okuyan dostlarım anlayacaktır.)

Annemde bu sorunlar mevcut:
İltihaplı romatizma,
Boyun fıtığı,
Boyun düzleşmesi,
Sinir sıkışması,
Kas yırtılması,
Yüksek tansiyon,
Platinli bel fıtığı ameliyatı,
Bel bölgesinden sıvı çıkışı,
Eklem yerlerinde sıvı birikintisi,
Denge kaybı,
Kandaki anormal durumlar.

Henüz 43 yaşında..

"Uzay Yolcuları" isimli filmde kapsül robot vardı. İçerisine organizmayı koyuyordun ve gereken işlemleri yapıp organizmanın tüm sorunlarını gideriyordu. Organizmadan kast ettiğim şey insan bedeni. Keşke günümüzde de böyle gelişmişlik seviyesi olsaydı.
Allah yardımcınız olsun 😞

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
O kadar kötü durumda değil. Normal bir şekilde eksiklerini giderebiliyor. Yatağa bağlı değil yani.
Hastane de önemsemiyor. "Dikkat edin sadece." diyor ve gönderiyor.
Benim nenem de yakın zamanda hastaneye gitti annem doktorlarla konuşurken doktor sakın hastaneye bırakmayın buradakiler hiç bakmıyor diğer gün cenazesi gelir dediler. Hayat sanki çok mükemmelmiş gibi bu doktorların bazıları da vicdandan mahrum

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Acı çekiyorum dostlar. Günden güne annemin daha da kötüleşmesinden dolayı acı çekiyorum. Her geçen gün toprağa yaklaşıyor..

Kendisi benim tek destekçim tek varlığım tek umut kaynağım tek örnek aldığım kişi tek sevdiğim kişi.. Sayfalara sığmaz..

Benim kurmuş olduğum hayallerimin gerçekleşmesini istiyor. Tek istediği şey bu. "Ben de yanında olacağım." diyor her zaman.. Gerçekten inanmak istiyorum ama inanamıyorum. İçimden inanıp da kendimi kandırasım gelmiyor.

Hep müstakil, bahçeli, iki katlı ve şehirden biraz uzakta bir yerde yaşamak istemişimdir. Evin altında gizli bir laboratuvarın olmasını ve orada bilim çalışmaları yapmak istemişimdir.
O evde annemle beraber yaşarız diyorum hep kendime. Uzun süre boyunca evlilik düşünmüyorum. Kimseye inanıp da hayatımı bir hiç uğruna boşa harcayamam.

Annemin birçok rahatsızlığı var.
Yaklaşık 7 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. Bel kısmından 3-4 disk alanı kurtarılamaz olup alınmıştı. Bu açıklığı da 2 tane platin parçasıyla kapatmışlardı. 3 yıl öncesine kadar sorun yoktu. Şu an vücut o platinleri kabul etmiyor. (Platinleri alırsak da felç kalıp kısa sürede hayatını kaybeder.) Kanını kirletiyor durduk yere. Kirlenen kanı da temizlemek vücudu yoruyor. Yüksek uyku ihtiyacı doğuruyor. İlerleyen zamanlarda sınırsız uykuyu da..
Şu an belinden bir sıvı çıkışı oluyor. Sebebi de tahmin edeceğiniz üzere platinlerden dolayı. Omurilik sıvısı olduğunu sanıyorum. Alanında uzmanlaşmış birkaç doktorla görüşmüştüm. Dediğimi doğrulamıyorlar ancak başka sebebi yok. "Vücut kendisi üretiyor." deyip geçiştiriyorlar adeta. Muhtemelen kendileri de bilmiyorlar. (Bu dediğimi "Beyin ve Sinir Cerrahı" bölümünü okuyan dostlarım anlayacaktır.)

Annemde bu sorunlar mevcut:
İltihaplı romatizma,
Boyun fıtığı,
Boyun düzleşmesi,
Sinir sıkışması,
Kas yırtılması,
Yüksek tansiyon,
Platinli bel fıtığı ameliyatı,
Bel bölgesinden sıvı çıkışı,
Eklem yerlerinde sıvı birikintisi,
Denge kaybı,
Kandaki anormal durumlar.

Henüz 43 yaşında..

"Uzay Yolcuları" isimli filmde kapsül robot vardı. İçerisine organizmayı koyuyordun ve gereken işlemleri yapıp organizmanın tüm sorunlarını gideriyordu. Organizmadan kast ettiğim şey insan bedeni. Keşke günümüzde de böyle gelişmişlik seviyesi olsaydı.
Allah sabır versin kardeşim inşaallah tez zamanda Allah şifa verir

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,361
İsim
Diyarhan
Allah şifa versin. Tek diyeceğim şey keşke diyeceğin bişi kalmasın. Keşke annemle şunu yapsaydık keşke şuraya gitseydik vb... Yapabildiğinizi yapın rahatsızlığı var ama elinizden ne gelirse.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Anneye çok geçmiş olsun öncelikle. Benzer şekilde iltihaplı romatizma hastasıyım. Benzer bazı sıkıntılar bende de var ve oldukça ağrılı bir süreç malesef. Eğer sorunun kaynağı romatizma ise bir çözüm yok. Hastalığın ilerlememesi için önlem almak gerekiyor. Vücut kendi dokusunu dahi yabancı görebiliyor. Bu yüzden bağışıklık sistemini baskılamaya yönelik önlemler üzerinde duruluyor.

Diğer konuysa sanırım doktorsunuz bir çok teşhis koymuşsunuz ama TR size tedavi etmeniz için gerekli ekipmanı vermemiş gibi konuşuyorsunuz. Fikirleriniz olabilir, ama ne kadar kötüde olsa bir doktordan iyi değildir. Ve bu ülkeden nefret etmek kimsenin haddine değil. Kullandığınız ifadelere dikkat etmelisiniz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Elbet herkes hakk'ın rahmetine kavuşacak fakat annenin sorunlarının çözümü yoksa o zaman anın tadını çıkarın. Sonra pişman olursun dolu dolu zaman geçiremediğin için.

Umarım işinde kaliteli bir doktora denk gelirsiniz de annenin platin sorununa vesile olur.

Geçmiş olsun dileklerimi iletirim 🙌

majorw0w

80+ Silver
Allah şifa versin geçmiş olsun. Herkesin annesi özeldir. Ölüm diye gerçek var yaşayınca nasıl reaksiyon vereceğimizi bilmiyoruz. Anın tadını çıkar birlikte vakit geçirin. Kafa dağıtın.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Allah sabır versin dostum umarım bu durumdan atlatırsın Annen içinde Allah sifa versin

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Yavuz
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin kardeşim. Benzer kişiliklerimiz var. İhtiyaç olduğunda yazabilirsin.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
Ten fanidir, can ölmez, çün gitti geri gelmez
Ölür ise ten ölür, canlar ölesi değil
-Yunus Emre-

Ölüm bir son değil kardeşim, toprağa yaklaşma değil Hakk'a yaklaşmadır.
Anne karnındaki bebeğin bulunduğu ortamdan dünya ortamına gelmesi gibi, dünya ortamından ahiret yurduna yolculuğudur.

Yarattı Hak dünyayı, Peygamber dostluğuna
Dünyaya gelen gider, baki kalası değil
-Yunus Emre-

Hepimiz ahiret yurduna gideceğiz kardeşim, şu düna dâhi baki değildir. Ahiret yurdunda seven sevdiği ile birlikte olacaktır. Orada sevdiklerimizle tekrar kavuşacağız.

Allah'a emnat ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom