ege001
80+ Silver
Dahası
Hocam sifremi direk degistim, telefonu ucak moduna alip taradim avast ile birsey cikmadi. Sizin telefon icin onereceginiz bir antivirus var mi acaba?hesap şifreni değiş silebiliyorsan da sil virüs girmiş de olabilir.
kaspersky kullanabilirsin kullanmasına da format atman daha garantici olurHocam sifremi direk degistim, telefonu ucak moduna alip taradim avast ile birsey cikmadi. Sizin telefon icin onereceginiz bir antivirus var mi acaba?
Şifreni değiştirmen yeterli olacaktır. Hesap bilgilerini bilen bir sınıf ya da okul arkadaşının yapmış olması muhtemelHocam sifremi direk degistim, telefonu ucak moduna alip taradim avast ile birsey cikmadi. Sizin telefon icin onereceginiz bir antivirus var mi acaba?
Hocam birkac gune ssd alacagim herseyi silecegim zaten o zamana kadar tarama yapayim zaten cok sagolun.kaspersky kullanabilirsin kullanmasına da format atman daha garantici olur
Hocam aslinda sifrem kimsede yok TC anca panel ile bulabilirler. Gordugum zaman kanim dondu resmen. Bulup girseler bile bu kadar agir seyler yazmazlardi, en fazla ben salagim falan iste.Şifreni değiştirmen yeterli olacaktır. Hesap bilgilerini bilen bir sınıf ya da okul arkadaşının yapmış olması muhtemel