Açığa geçmeli miyim?

Arayı kapatamayacağımı bildiğim için açığa geçmeyi düşünüyorum ama ailem bana karşı geliyor
Açığa geçmek her şeyi düzeltmez, böyle bir durumda daha da kötü yapar. Okuldayken en azından konuları az da olsa sana tekrar edecek arkadaş/öğretmen falan var. Açığa geçen 2 arkadaşım var, hiçbirinin de düşündüğü gibi değilmiş. Sabah akşam dikkatim dağılıyor, LOL oynuyorum, diyorlar :D. Gerçekten çok iradeli biri ya da aşırı kolay kavrayan zeki biri değilsen açığa geçme.

Ailemin bana yaptığı telefonu elimden alıp bilgisayarı kaldırıp ders çalış demesi başka hiçbirşey yok
Destek derken kararlarına karşı demek istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama şu da var daha dur yeni başlamışsın dereyi görmeden paçaları sıvamaya kalkıyorsun biraz zorla kendini

ben açığa geçtim ama hiç ders çalışmadım daha bakalım ne olacak yeni açığa geçtim :D

ben açığa geçtim ama hiç ders çalışmadım daha bakalım ne olacak yeni açığa geçtim :D
Geçmiş olsun dostum. Açıkta da sınavlar var, biliyorsun değil mi? Hem de açıkta okuyup derslerden kalırsan bildiğim kadarıyla biraz daha sert sonuçları oluyor.

Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bu gün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. Dönemi beklemek zorunda mıyım?
Dostum 0 almak ap ayrı bir durum seni yargılamıyorum ama bir sorun var gibi gözüküyor meslek lisesine gitmeni tavsiye ederim açık öğretimle zaman öldürme en azından meslek öğren derslerden yana pek şanslı olacağını sanmıyorum.

Geçmiş olsun dostum. Açıkta da sınavlar var, biliyorsun değil mi? Hem de açıkta okuyup derslerden kalırsan bildiğim kadarıyla biraz daha sert sonuçları oluyor.
ne oluyorki sonuçları biraz bahsedermisin korkmaya başladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ne olur yanıtlayın ne oluyor korkuttunuz benide napmalıyım ne oluyor kalırsak

Son düzenleme:
Dostum 0 almak ap ayrı bir durum seni yargılamıyorum ama bir sorun var gibi gözüküyor meslek lisesine gitmeni tavsiye ederim açık öğretimle zaman öldürme en azından meslek öğren derslerden yana pek şanslı olacağını sanmıyorum.
Ben üni okumak istiyorum

Ben üni okumak istiyorum
Meslek lisesinden mezun olunca da üniversite okuyabiliyorsun, artı olarak yanında az çok meslek öğrenmiş olacaksın 12. sınıfta staj göreceksin para alacaksın yaz stajı görürsen tam askeri ücret alacaksın yine çevren olacak, ya da imam hatipte kalıp staj için camide vefta olmuş insanları yıkayabilirsin(bi arkadaşım imam hatipi 12. sınıf stajında bıraktı sırf o durum yüzünden).
Sana kalmış...

Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bu gün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. Dönemi beklemek zorunda mıyım?
sana önerim 11 de yada 12 de geçmen olucaktır 9 daha çok erken bence

Meslek lisesinden mezun olunca da üniversite okuyabiliyorsun, artı olarak yanında az çok meslek öğrenmiş olacaksın 12. sınıfta staj göreceksin para alacaksın yaz stajı görürsen tam askeri ücret alacaksın yine çevren olacak, ya da imam hatipte kalıp staj için camide vefta olmuş insanları yıkayabilirsin(bi arkadaşım imam hatipi 12. sınıf stajında bıraktı sırf o durum yüzünden).
Sana kalmış...
Şimdi ben meslek lisesinde diyelim ki herhangi bir bölümü okudum peki üniversitede eczacılık okuyabilir miyim?

Şimdi ben meslek lisesinde diyelim ki herhangi bir bölümü okudum peki üniversitede eczacılık okuyabilir miyim?
Tabi ki eczacılık bölümü için yeterli puanı alırsan okuyabilirsin tıp bile okuyabilirsin.
İmam hatipe gidenler sadece din üzerine mi bölüm yazabiliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,337
Üyeler
194,944
Son üye
Takovic0
Geri