Neler Yeni

Öneri Açık Dünya Oyun Önerileri

cemtastan2301

80+ Gold
Önerebileceğiniz eski olmayan açık dünya oyunları var mı ? Cyberpunk 2077, GTA 5, Far Cry 3, Far Cry Primal, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Origins ve Assassin's Creed Odyssey harici, çoğunu oynadım ve oynayacağım. Witcher 3'de önermeyin, o oyunu pek sevmiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Artık her oyun açık dünya olduğu için seçenek bol. Watch Dogs 2 oyna.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şahsen o seri beni pek sarmadı ama oynayacaksa daha güncel olarak WD Legion var.

Mafia serisi diyeceğim de onun da en günceli Mafia 3 ve o da iyi bir oyun değil.
Edit: Şimdi hatırladım Mafia 1 Remake var tabi orijinalini zamanında oynamadıysan 😀

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O oyunda hoşuma gidiyor, hackerlık falan güzel oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen o seri beni pek sarmadı ama oynayacaksa daha güncel olarak WD Legion var.
Onun olayını hala çözemedim, İngiltere'de geçiyordu herhalde. Oynamaya değer mi sence ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Mafia serisi diyeceğim de onun da en günceli Mafia 3 ve o da iyi bir oyun değil.
Edit: Şimdi hatırladım Mafia 1 Remake var tabi orijinalini zamanında oynamadıysan 😀
Legion çok kötü bir oyun. En iyisi 2 bence. Mafia 1 zamanında oynadım araba yarışı görevinde yapacağınız oyunu deyip bırakmıştım 😂😂

whoamii

80+ Silver
Assassin's Creed Origins ve Assassin's Creed Odyssey harici
Unity ve Syndicate oynadın mı? Ben oynadığımda Syndicate'yi pek sevmedim, oyunu resmen yumruk savaşına dönüştürmüşler. Ama oynamadıysan mutlaka Unity oynamanı tavsiye ederim. Ben 2 defa bitirdim, en son oynamamın ardından aylar geçti ama hala etkisindeyim. Çok da eski olmadığı için grafikleri de kötü değil, gayet güzel.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Oyun önermek için kütüphaneye girdim ve ne kadar az oyun oynadığımı anladım :D Açık dünya değil ama çok da dar alanda geçmeyen Jedi Fallen Order önerebilirim, galiba Gamepass'te vardı.

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unity ve Syndicate oynadın mı? Ben oynadığımda Syndicate'yi pek sevmedim, oyunu resmen yumruk savaşına dönüştürmüşler. Ama oynamadıysan mutlaka Unity oynamanı tavsiye ederim. Ben 2 defa bitirdim, en son oynamamın ardından aylar geçti ama hala etkisindeyim. Çok da eski olmadığı için grafikleri de kötü değiş, gayet güzel.
AC Syndicate'nın optimizasyonu kötü diyorlar o yüzden oynamadım ama Unity'i deneyebilirim, zaten AC oyunlarının hepsi güzel benim için. :D

Oyun önermek için kütüphaneye girdim ve ne kadar az oyun oynadığımı anladım :D Açık dünya değil ama çok da dar alanda geçmeyen Jedi Fallen Order önerebilirim, galiba Gamepass'te vardı.
O oyuna pek ısınamadım, zaten Star Wars filmlerini bile izlemiyorum.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
AC Syndicate'nın optimizasyonu kötü diyorlar o yüzden oynamadım ama Unity'i deneyebilirim, zaten AC oyunlarının hepsi güzel benim için. :D

Oynadığım başka oyun kalmadı, şimdi istek listeme bakıyorum güzel bir şeyler fark edersem yazarım.

whoamii

80+ Silver
Unity'nin optimizasyonu pek de iyi değil ve Syndicate de onun grafik motoru üzerine kurulmuş zaten, o yüzden neredeyse aynılar. Ama oynanamayacak bir sorunu olmuyor. Syndicate'yi daha geçen hafta bitirdim ve bir sorunla karşılaşmadım. Ama Unity bikaç hatası olmasına rağmen, eski AC oyunlarının tadını tam verdiği için çok güzeldi. Bence son AC oyunu Unity oldu, devamında hep dandik şeyler çıktı.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Arkham Knight var ben de alacağım yakın zamanda. RPG seviyorsan Elder Scrolls ve Fallout serisine bakabilirsin. Horizon Zero Dawn ve Days Gone var (Fiyatlarını hakettiğini düşünmüyorum)

Top Bottom