Açık Dünya Oyun Önerisi

Synac

80+
Reaksiyon skoru
14
Selam, şu sıralar oyun arayıp bulamayanlardanım sanırım. Ne yazık ki istediğim türden oyun var mı bilmiyorum ancak beni uzun süreli götüren bir oyun bulamadım, açık dünya oyunlarını severim kat temizleyip boss kesme olsun yeteneklerin ile öne çıkabilmek olsun cidden tatmin edici ancak hepsi tam istediğim gibi değil kısacası e sen ne istiyorsun diyecek olursanız tam olarak sizden içinde Seviye sisteminin gerçekten iyi olduğu kastığımız seviyeler diğer oyuncuları etkilediği ör: Lordların NPC olmak yerine gerçek oyuncu olduğu aynı şekilde yönetim ve görev sisteminin NPC yerine daha çok gerçek oyuncuların yönettiği bir oyun arıyorum ki şuana kadar böyle bir oyun görmedim muhtemelen yok ama bir ihtimal ben bilmiyorumdur diye burada konu açmak istedim World OF Warcraft tarzı oyunlar istediğim oyun tarzı değil wow olsun diğer mmorpg oyunlar olsun hepsinin yönetimi NPC dayalı. Bildiğiniz daha çok gerçek oyuncular arasında seviye ve güç farkına bağlı bir yönetim şekline sahip oyun var ise önerilerini beklerim. Teşşekkürler.

Online değil ama Witcher 3. Hem uzun süre götürür hem boss ları falan var açık dünyası var seviye sistemi var hikayesi de güzel oynamadıysan denemeni öneririrm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,538
Üyeler
174,744
Son üye
Reesvees
Geri