Açık lise hakkında merak ettiklerim

Reaksiyon skoru
51
Merhabalar, bu yıl Anadolu lisesinde 10.sınıfı okuyordum, okul açıldıgında çok fazla korona vakası oluyordu okulda ve okula gitmiyordum. Bu sebepten ötürü 35gün devamsızlıktan kaldım. Açık liseye geçmeyi düşünüyorum fakat merak ettiğim bi şey var. İlk dönemi açık lisede, 2.dönemi okulumda okuyabilir miyim?

Sene başında geçebilirsin 1.dönem burda 2.dönem şurda olmuyor

Merhabalar, bu yıl Anadolu lisesinde 10.sınıfı okuyordum, okul açıldıgında çok fazla korona vakası oluyordu okulda ve okula gitmiyordum. Bu sebepten ötürü 35gün devamsızlıktan kaldım. Açık liseye geçmeyi düşünüyorum fakat merak ettiğim bi şey var. İlk dönemi açık lisede, 2.dönemi okulumda okuyabilir miyim?
yapma kardeşim açık liseyi yapma, kardeşim geçti korona döneminde boşladı derslerini sınava girecek bu sene ama bil bakalım ne eksik? her şey

Geçiyorsan bidaha normal liseye geçmeyecek şekilde geç 2.donem zaten hızlı geçiyor sen hocalarına arkadaşlarına alışana kadar mezun olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri