Neler Yeni

Açık liseye nasıl geçili?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
12 sınıfa gidiyorum açığa geçmem gerekiyo daha önce hiç kalmadım okuldan direk tasdikname alıp gećebilirmiyim ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama sebep kısmında okulla alakası kalmamış kişiler diye madde var yani okul hayatım bitmiş oluyo mantıken tasdikname aldığım anda

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Ama sebep kısmında okulla alakası kalmamış kişiler diye madde var yani okul hayatım bitmiş oluyo mantıken tasdikname aldığım anda
12. sınıfta nasıl bitiyor okul hayatın ? Özel durumun olmadıkça vermezler işte onu diyorum.

aakif

80+ Bronze
Peki alerjik bı durmla ilgili bir rapor alsam doktordan çünkü vericek öyle bı rapor o geçerli olur mu
Yatalak hasta olmadığın sürece dilekçe bile yollamazlar. Açık liseye geçişi neredeyse bitirdiler istisnalarla uyuşan tam bir sebebin yoksa milli eğitime dilekçeni bile yollamazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatalak hasta olmadığın sürece dilekçe bile yollamazlar. Açık liseye geçişi neredeyse bitirdiler istisnalarla uyuşan tam bir sebebin yoksa milli eğitime dilekçeni bile yollamazlar.
Anladım arkadaşım hiç bı sebep yokken geçtide ondan dedim

aakif

80+ Bronze
Anladım arkadaşım hiç bı sebep yokken geçtide ondan dedim
Hiç bi sebep yokken geçmemiştir ya işini halleden bi dayısı vardır ya da öyle bi şekilde halletmiştir bahsetmek istemiyorum burda tanıdık falan olmadığı sürece imkansız sebepsiz geçmen kendi kuzenim geçemiyor lise diploması alamadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom