Açık liseye nasıl geçili?

cristiono messi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
36
12 sınıfa gidiyorum açığa geçmem gerekiyo daha önce hiç kalmadım okuldan direk tasdikname alıp gećebilirmiyim ?

Ama sebep kısmında okulla alakası kalmamış kişiler diye madde var yani okul hayatım bitmiş oluyo mantıken tasdikname aldığım anda

Ama sebep kısmında okulla alakası kalmamış kişiler diye madde var yani okul hayatım bitmiş oluyo mantıken tasdikname aldığım anda
12. sınıfta nasıl bitiyor okul hayatın ? Özel durumun olmadıkça vermezler işte onu diyorum.

Peki alerjik bı durmla ilgili bir rapor alsam doktordan çünkü vericek öyle bı rapor o geçerli olur mu
Yatalak hasta olmadığın sürece dilekçe bile yollamazlar. Açık liseye geçişi neredeyse bitirdiler istisnalarla uyuşan tam bir sebebin yoksa milli eğitime dilekçeni bile yollamazlar.

Yatalak hasta olmadığın sürece dilekçe bile yollamazlar. Açık liseye geçişi neredeyse bitirdiler istisnalarla uyuşan tam bir sebebin yoksa milli eğitime dilekçeni bile yollamazlar.
Anladım arkadaşım hiç bı sebep yokken geçtide ondan dedim

Anladım arkadaşım hiç bı sebep yokken geçtide ondan dedim
Hiç bi sebep yokken geçmemiştir ya işini halleden bi dayısı vardır ya da öyle bi şekilde halletmiştir bahsetmek istemiyorum burda tanıdık falan olmadığı sürece imkansız sebepsiz geçmen kendi kuzenim geçemiyor lise diploması alamadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,280
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri