- Reaksiyon skoru
- 36
12 sınıfa gidiyorum açığa geçmem gerekiyo daha önce hiç kalmadım okuldan direk tasdikname alıp gećebilirmiyim ?
Geçemezsin. Son düzenlemeyle özel durum olmadıkça yasaklandı.12 sınıfa gidiyorum açığa geçmem gerekiyo daha önce hiç kalmadım okuldan direk tasdikname alıp gećebilirmiyim ?
12. sınıfta nasıl bitiyor okul hayatın ? Özel durumun olmadıkça vermezler işte onu diyorum.Ama sebep kısmında okulla alakası kalmamış kişiler diye madde var yani okul hayatım bitmiş oluyo mantıken tasdikname aldığım anda
tasdikname alsan da geçemezsinAma sebep kısmında okulla alakası kalmamış kişiler diye madde var yani okul hayatım bitmiş oluyo mantıken tasdikname aldığım anda
Peki alerjik bı durmla ilgili bir rapor alsam doktordan çünkü vericek öyle bı rapor o geçerli olur mutasdikname alsan da geçemezsin
Yatalak hasta olmadığın sürece dilekçe bile yollamazlar. Açık liseye geçişi neredeyse bitirdiler istisnalarla uyuşan tam bir sebebin yoksa milli eğitime dilekçeni bile yollamazlar.Peki alerjik bı durmla ilgili bir rapor alsam doktordan çünkü vericek öyle bı rapor o geçerli olur mu
Anladım arkadaşım hiç bı sebep yokken geçtide ondan dedimYatalak hasta olmadığın sürece dilekçe bile yollamazlar. Açık liseye geçişi neredeyse bitirdiler istisnalarla uyuşan tam bir sebebin yoksa milli eğitime dilekçeni bile yollamazlar.
Hiç bi sebep yokken geçmemiştir ya işini halleden bi dayısı vardır ya da öyle bi şekilde halletmiştir bahsetmek istemiyorum burda tanıdık falan olmadığı sürece imkansız sebepsiz geçmen kendi kuzenim geçemiyor lise diploması alamadıAnladım arkadaşım hiç bı sebep yokken geçtide ondan dedim