Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 369
sen bence okuma11.sınıfa geçtim imam hatibe gidiyorum sayısalım pek iyi olmadığı halde sayısal seçtim bide 8,9 dersten sorumluyum. Açık Öğretimin avantajları dezavantajları nelerdir?
Ne alaka kardeşimsen bence okuma
Bir öğrencim okulundan memnun olmadığı için geçmişti. Kendisi sabah kütüphaneye gidip akşam 6da çıkıyor bu yüzden çok verim alıyor. Bir kuzenim geçti mesela hiç çalışmadan mezun oldu 4 senedir barajı aşamıyor. Sana bağlı yani.11.sınıfa geçtim meslek lisesinden imam hatibe yeni geçtim bide direk durduk yere 10 dersten sorumlu tutuldum sayısalım pek iyi olmadığı halde sayısal seçtim Açık Öğretimin avantajları dezavantajları nelerdir?
Hocam bu açık Öğretimin mantığı nedir pek bilmediğimden?Bir öğrencim okulundan memnun olmadığı için geçmişti. Kendisi sabah kütüphaneye gidip akşam 6da çıkıyor bu yüzden çok verim alıyor. Bir kuzenim geçti mesela hiç çalışmadan mezun oldu 4 senedir barajı aşamıyor. Sana bağlı yani.
Açıktan okuyorsun işte.Hocam bu açık Öğretimin mantığı nedir pek bilmediğimden?
Okula, derslere gitmiyorsun. Sınav zamanı sınava giriyorsun. Gerçekten azimliysen YKS'ye çalışmak için tam günün oluyorHocam bu açık Öğretimin mantığı nedir pek bilmediğimden?
Kredi sistemi var. 10 ders seçiyorsun. 10 dersin değeri 35 kredi olması lazım. Sınavlardan geçtiğin zaman kredi veriyor. Kredi bir nevi yıl sonu ortalama puanı. Belli bir puanın üstünde olması lazım diye biliyorum. Belirli bir puanı geçtikten sonra mezun oluyon '' galiba ".Hocam bu açık Öğretimin mantığı nedir pek bilmediğimden?
Yerinde olsam açığa kaydolur ticaret gibi şeyler yapardım bende öyle yapıyordum. Dezavantajlarına gelirsek belli bir krediye göre lise mezunu oluyorsun bu hem iyi hemde kötü olabilir senin için ancak 11. sınıftasın yerinde olsam dişimi sıkar lise mezunu olurdum eğer açığa gidersen minimum 2.5 yılda mezun olursun ancak açığın iyi yanlarıda var devamsızlık yok öğretmen aşağılaması yok stres yok rahatsın ama 1 2 yıl için değmez.11.sınıfa geçtim meslek lisesinden imam hatibe yeni geçtim bide direk durduk yere 10 dersten sorumlu tutuldum sayısalım pek iyi olmadığı halde sayısal seçtim Açık Öğretimin avantajları dezavantajları nelerdir?