Feuer | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RX 580 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Görür görmesine de pahalı be. Şöyle ikinci el bu bütçeye 5600 rx6600 lü sistem bulabilirsin diye düşünüyorum.İkinci elle uğraşmamak için bunu alicam direkt valo harici pek oynadığım oyun yokFeuer | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RX 580 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İkinci elle uğraşmamak için bunu alicam direkt valo harici pek oynadığım oyun yok 144 fps alırmıFeuer | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RX 580 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam inanın haklısınız ama gerçekten uğraşacak vaktim yokGörür görmesine de pahalı be. Şöyle ikinci el bu bütçeye 5600 rx6600 lü sistem bulabilirsin diye düşünüyorum.
Hocam haklısınız ilk bilgisayarim olucak ve ikinci ele uğraşacak vaktim yok kafam agrımasın diye sırfYazdığınız fps değerlerini rahatlıkla alırsınız ancak bu sisteme para vermek paranızı çöpe atmakla aynı sey . İstemesenizde 2.el cok daha mantıklı duruyor hocam yada bütçeyi biraz aşıcaksınız.