Sorun değil.Hocam bilmiyordum losemi oldugunuzu actiginiz birkac konuya bende yazmistim birseyler cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun
olsun dostum heyecan iyidir sevin tabii ki bizlerle paylaş darısı isteyenlerin başınaArkadaşlar bu iftarda ne yediniz? Gününüz nasıldı? Ben şuan acıktım valla baya tıka basa yememe rağmen. Gittim gene yiyorum sahurda gene yerim.
Konuyu egolu doktor adlı arkadaş istedi diye açtım. Şurada mutluluktan elim ayağıma dolanmış adam gelmiş fazla konu açıyorsun diyor. Yazık ya.![]()
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
he ben kaçırmışım konuyu kusura bakma
Açıkçası konuyu tam olarak bilmiyorum ama ne olursa olsun bi insan sırf PC alıyor, babası PC alıyor, PC alıyor ve forumda 100 tane konu açıyor diye böyle bir tutum takılmaları beyinsizlikten başka bi şey değil.Söylesin kanka hemen. Kıskanınca bu kadar belli etmeyin. 40 gün önce lösemi tanısı kondu molalarda az buçuk eve gelebiliyorum adamda o anlarım iyi geçsin moral olsun diye Bi pc alayım dedi. İyi bir masaüstü çocukluğumdan beri hayalimdi sonunda gerçekleşti 2-3 konu açtım diye suçlu muamelesi görüyorum. Cidden boşsunuz hemde ne kadar boş. Engellendin
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E kardeşim konudan rahatsız oluyor girme konuya, girme yani çok mu zor? Tıklama kardeşim? Tıklamasanız gidip altına yorum yazmasanız zaten konu tozlu raflarda kaybolup gidecek. Adamın konusunun altında ağlayarak adamın konusunu sürekli üstte tutup forumu daha da "kirletiyorsunuz", sizin deyiminizle.Geçmiş olsun, kıskandığım falan yok niye kıskanayım? En fazla gıpta ederim. Sürekli konu açmandan mütevellit yazdım. Bir de gelmiş Acıktım diye konu açıyorsun, ZAFER, ACIKTIM vs vs. Zaten halihazırda açtığın konu var, onun altına yazabilirsin. Çok gereksiz konular açtın.
Bi de böyleleri var, forumu aşırı ciddiye alıyorlar. Yok neymiş forumu düzeltiyormuşmuş, yok neymiş adam mutluluğunu paylaşıyor diye suyunu çıkartıyormuş. Forumlar ölüp gidiyor zaten. Son zamanlarında biraz eğlenelim bi salın.Biz forum düzelsin diye uğraştıkça, siz daha da suyunu çıkartıyorsunuz.
Böyle devam ...
Dedi bir vasfı olmayan forum muhafızı; insanların mutluluklarına ortak olmaktansa köstebek olmayı tercih eden, her söyleyecek bi şeyi kalmadığında açık ya da kapalı hakaret eden bir kişi . Harbiden hayatında şuana kadar neleri başardın bi söylesene? Mesela hiç IPS bir monitör alıp kullandım mı? Yoksa yaptığın onca yorumu sadece kısa deneyimler ya da kulaktan duyma bilgilere göre mi söyledin. Merak ettim.Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da, şu da ayrı bir sakat +%
Benim yazdıklarımdan rahatsızsan sen de cevap verme o zaman. Adam konu açıp duruyor. Bir de gellip acıktım diye konu açınca, (kışkırtıldığı için herhalde) insan karışmadan duramıyor, paso konu açalım o zaman. Görmek istemiyorum boş konular ve karşıma çıkıyor. Şu konunun savunulacak bir tarafı yok. Bilgisayar almasına onun adına ben de sevindim, sevincini paylaşmasını da anlayışla karşılıyorum ancak gelişen her olay için bir konu açmak doğru değil.Açıkçası konuyu tam olarak bilmiyorum ama ne olursa olsun bi insan sırf PC alıyor, babası PC alıyor, PC alıyor ve forumda 100 tane konu açıyor diye böyle bir tutum takılmaları beyinsizlikten başka bi şey değil.
Forumun sahiplerinin sorunu yok, forum kurallarında arkadaşın konu açmasını engelleyecek bi madde yok. Bırakın insanlar nasıl konu açmak istiyorsa açsın.
E kardeşim konudan rahatsız oluyor girme konuya, girme yani çok mu zor? Tıklama kardeşim? Tıklamasanız gidip altına yorum yazmasanız zaten konu tozlu raflarda kaybolup gidecek. Adamın konusunun altında ağlayarak adamın konusunu sürekli üstte tutup forumu daha da "kirletiyorsunuz", sizin deyiminizle.
Bi de böyleleri var, forumu aşırı ciddiye alıyorlar. Yok neymiş forumu düzeltiyormuşmuş, yok neymiş adam mutluluğunu paylaşıyor diye suyunu çıkartıyormuş. Forumlar ölüp gidiyor zaten. Son zamanlarında biraz eğlenelim bi salın.
Ayrıca bir insan lösemi diye ona iyi davranmak ne kadar rezil bir davranış. Bi insana iyi davranmak için illa lösemi mi olması lazım yani? Kedi uzanamadığı ciğere murdar der. Sözüm meclisten dışarı tabi.
Tabi her şeye konu açmak doğru değil ama insanları kışkırtmak da doğru değil. Ayrıca ben senin yorumunu alıntılayınca senin yorumuna bi şey olmuyor ams bi konuya her bi şey yazıldığında konu hop en üstte tekrar çıkıyor, arada böyle bir fark var.Benim yazdıklarımdan rahatsızsan sen de cevap verme o zaman. Adam konu açıp duruyor. Bir de gellip acıktım diye konu açınca, (kışkırtıldığı için herhalde) insan karışmadan duramıyor, paso konu açalım o zaman. Görmek istemiyorum boş konular ve karşıma çıkıyor. Şu konunun savunulacak bir tarafı yok. Bilgisayar almasına onun adına ben de sevindim, sevincini paylaşmasını da anlayışla karşılıyorum ancak gelişen her olay için bir konu açmak doğru değil.
Eğer siz önceki konuda adamı kışkırtmasaydınız (ki bi insan bi forumda neden insanları kışkırtır? @White Ravens gibi alçakça alttan vurmaya çalışır? Altı üstü bir forumdayız biraz rahatlayın.) bu konuyu da açmayacaktı.Bir de gellip acıktım diye konu açınca, (kışkırtıldığı için herhalde) insan karışmadan duramıyor,
Senin White Ravens'i etiketlemen başlı başına kışkırtma bi kere.Tabi her şeye konu açmak doğru değil ama insanları kışkırtmak da doğru değil. Ayrıca ben senin yorumunu alıntılayınca senin yorumuna bi şey olmuyor ams bi konuya her bi şey yazıldığında konu hop en üstte tekrar çıkıyor, arada böyle bir fark var.
Ki eğer konudan rahatsızsan rapor et seçeneği var, konuyu rapor et bitsin gitsin. Eğer foruma uymuyorsa konu zaten kapatılır eğer uyuyorsa sen ben o bu şu altına yorum yazmadığı için konu yol olup gider bir daha ne görürüz ne de duyarız.
Eğer siz önceki konuda adamı kışkırtmasaydınız (ki bi insan bi forumda neden insanları kışkırtır? @White Ravens gibi alçakça alttan vurmaya çalışır? Altı üstü bir forumdayız biraz rahatlayın.) bu konuyu da açmayacaktı.
Yani kısacası siz adam boş konu açıyor diye rahatsız olup adamı kışkırtıyorsunuz daha sonra ise adam kışkırıp konu açıyor diye yine sinirleniyorsunuz. Fitili ateşleyen sizsiniz ama bomba patlayınca yine siz rahatsız oluyorsunuz?
Üstüne alınmak isteyen alınabilir.