hocam ilerde upgrade flanmı yapacaksınız 650watt veya 700 watt yeterArkadaslar 750 w psu ihtiyacim var
sIstem ryzen 5 5600
Rtx 3060 Ti
iYi bi marka psu ariyorum sıkıntı cikartmicak sekilde
birde max fiyat söylermisinizArkadaslar 750 w psu ihtiyacim var
sIstem ryzen 5 5600
Rtx 3060 Ti
iYi bi marka psu ariyorum sıkıntı cikartmicak sekilde
Ileriye donuk olmasini istiyorum butce 3 4 bin arasi hangi marka alacigimi bilemedim malum psu sikintili bi noktahocam ilerde upgrade flanmı yapacaksınız 650watt veya 700 watt yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde max fiyat söylermisiniz
biraz bakıcam hocam size dönerimIleriye donuk olmasini istiyorum butce 3 4 bin arasi hangi marka alacigimi bilemedim malum psu sikintili bi nokta
Ileriye donuk olmasini istiyorum butce 3 4 bin arasi hangi marka alacigimi bilemedim malum psu sikintili bi nokta
Pk750d nasıl Deep colldanbiraz bakıcam hocam size dönerim
ürün açıklamasını göremedim hocam ama bunların 7-8 tane özellikleri oluyor kaliteli psu ların elektik gidince pusuyu koruyan elektrik dalgalanmalarını engellen vs. onlar ne kadar fazlaysa o kadar kaliteli olur zaten 7 tane flan var galibaPk750d nasıl Deep colldan
bende bunu atıcaktım hocam güzrl psu 2 tane vur bunda fan 140mm birindede 120mm 120mm olan daha ucuz ikiside mükemmel sistemininz zaten çok sıcaklamaz @MertÖnderMSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
https://www.itopya.com/fsp-hydro-k-...PYgZAFKJeeDlI_jfkdB10hgNYbjzNp6xoCCOQQAvD_BwEürün açıklamasını göremedim hocam ama bunların 7-8 tane özellikleri oluyor kaliteli psu ların elektik gidince pusuyu koruyan elektrik dalgalanmalarını engellen vs. onlar ne kadar fazlaysa o kadar kaliteli olur zaten 7 tane flan var galiba
hocam fsp fiyat performans psu ları çok iyi ve kaliteli ama 3-4 k dediğiniz için msı vs. almak daha mantıklı bir incileyeyim yazıcam hemen
Kasaya siğarmi acaba standart mi hepsiürün açıklamasını göremedim hocam ama bunların 7-8 tane özellikleri oluyor kaliteli psu ların elektik gidince pusuyu koruyan elektrik dalgalanmalarını engellen vs. onlar ne kadar fazlaysa o kadar kaliteli olur zaten 7 tane flan var galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bunu atıcaktım hocam güzrl psu 2 tane vur bunda fan 140mm birindede 120mm 120mm olan daha ucuz ikiside mükemmel sistemininz zaten çok sıcaklamaz @MertÖnder
evet bu model güzel gibi özellikleri yazmıyor ama genelde bu fiyatta bu modellerin çoğu koruma özellijkleri oluyorFsp iyidir