dram ışığımı yanıyor detay belirtirsen iyi olurYeni sistem topladım her şey eksiksiz diye düşünyüyorum ama start tuşuna bastıktan sonra fanlar çalışıyor ama anakarrtta kırmızı ışık yanıyor görüntü gelmiyor
Sanki cpu ışığı gibiYeni sistem topladım her şey eksiksiz diye düşünyüyorum ama start tuşuna bastıktan sonra fanlar çalışıyor ama anakarrtta kırmızı ışık yanıyor görüntü gelmiyor
Ne kadar süredir kırmızıda? Ilk açılışta hemen gelmemesi normal.Yeni sistem topladım her şey eksiksiz diye düşünyüyorum ama start tuşuna bastıktan sonra fanlar çalışıyor ama anakarrtta kırmızı ışık yanıyor görüntü gelmiyor
Işık yanan kısma yakınlaşıp altında ne yazdığına bakar mısın hocamfanların rgb vs yanmıyor sadece dönüyor görüntü gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bayadır gelmiyor ekran
Am4 mu am5 mi ? Am4 ise islemcinin tam oturduğuna emin olfanların rgb vs yanmıyor sadece dönüyor görüntü gelmiyor
bayadır gelmiyor ekran
La anakart üstündeki ışığın sağında ne yazıyorfanların rgb vs yanmıyor sadece dönüyor görüntü gelmiyor
bayadır gelmiyor ekran
o ramler rgb zaten ışık gelmemiş düzgün oturtamamışsın herhaldeRamler yüzünden çalışmıyor sistem düzgün taktığına emin misin
yok rgb. değil hocam normal olanı buRamler yüzünden çalışmıyor sistem düzgün taktığına emin misin
o ramler rgb zaten ışık gelmemiş düzgün oturtamamışsın herhalde
söküp tekrar takayım mıRamler yüzünden çalışmıyor sistem düzgün taktığına emin misin
o ramler rgb zaten ışık gelmemiş düzgün oturtamamışsın herhalde
Ram ile alakalı tek ram takıp çalıştırmayı dener misindram yazıyo hocam