7800x3İşlemcin görüntü vermeyi destekliyormu? F seri işlemci mi yani? İşlemcin nedir?
Görüntüyü ekran kartından mı almaya çalışıyorsun?
Anakartının markası nedir?
Hayır anakarttan almaya çalışıyorum (ekran kartı yok)İşlemcin görüntü vermeyi destekliyormu? F seri işlemci mi yani? İşlemcin nedir?
Görüntüyü ekran kartından mı almaya çalışıyorsun?
Anakartının markası nedir?
Aga ekran kartı olmadan asla açılmaz asi üstünde ekran kartı7800x3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır anakarttan almaya çalışıyorum (ekran kartı yok)
Colorful b650m-plus
Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım r7 7800x3d modelli işlemcinin içine gömülü igpu vardır anakarttan görüntü alabilmen gerek. kırmızı ışık büyük ihtimal dram ışığı en azından benim anakartımda öyle hata ışıklarının yanında bir yerde sıralı bir şekilde ne hatası olduğu yazar ama dediğim gibi dram de ise ram lerinde sıkıntı var.Aga ekran kartı olmadan asla açılmaz asi üstünde ekran kartı
Bios pilini çıkarıp, geri takınca , 2 ram vardı birini çıkardım, çalıştı ekran geldi.Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım r7 7800x3d modelli işlemcinin içine gömülü igpu vardır anakarttan görüntü alabilmen gerek. kırmızı ışık büyük ihtimal dram ışığı en azından benim anakartımda öyle hata ışıklarının yanında bir yerde sıralı bir şekilde ne hatası olduğu yazar ama dediğim gibi dram de ise ram lerinde sıkıntı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca colorful marka anakartlarda bios sorunu çeken çok kişi gördüm. Keşke farklı bir marka tercih etseydiniz.