ACİL ANAKART ÖNERİSİ

Oguzww7

80+
Reaksiyon skoru
31
bugün sipariş vereceğim ve 2 tane model var ve bütçem 7500tl civarında işlemcim 9600x olacak fakat bir türlü karar veremedim gigabyte x ax v2 alacaktım fakat stoğu bitmiş ve şuanki fiyatı 8500tl

msi olanı hem kuzenim hem arkadaşım kullanıyor. Genel bir sıkıntı görmedik tek bir şey dışında. Pilini çıkartması nerdeyse imkansız. Her türlü şeyi denedik ama pili çıkaramadık bios sıfırlamak için çıkarmak istiyorduk. Normalde yanda bir çentik olur o çentiğe basınca yukarı atar o sistem yok galiba bu anakartta daha doğrusu pili çıkaracak sistem yok galiba direk. Ama kendimde msi anakart kullanıyorum biosu falan çok güzel bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi olanı hem kuzenim hem arkadaşım kullanıyor. Genel bir sıkıntı görmedik tek bir şey dışında. Pilini çıkartması nerdeyse imkansız. Her türlü şeyi denedik ama pili çıkaramadık bios sıfırlamak için çıkarmak istiyorduk. Normalde yanda bir çentik olur o çentiğe basınca yukarı atar o sistem yok galiba bu anakartta daha doğrusu pili çıkaracak sistem yok galiba direk. Ama kendimde msi anakart kullanıyorum biosu falan çok güzel bence.
benim kuzenle arkadaş ikiside AMD RYZEN 7 9700X kullanıyor bu anakart ile

hocam internette ısınma hakkında bir şey duydum bu anakartla ilgili öyle bir şikayetiniz var mı?

hocam internette ısınma hakkında bir şey duydum bu anakartla ilgili öyle bir şikayetiniz var mı?
yani yakından gözlemedik ama parçaların sıcaklığı normal gibiydi

herhangi bir arıza olmadı yani

yani yakından gözlemedik ama parçaların sıcaklığı normal gibiydi

herhangi bir arıza olmadı yani
anladım hocam çok sağ olun değerlendireceğim

rica ederim tam olarak öğrenmek istediğiniz bilgiler varsa arkadaşa yada kuzene sorup öğrenebilirim
yok hocam gerek yok zahmet vermeyim size genel olarak bu soruları istiyodum aldım teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri