Çözüldü✓ ACİL Asus VG27AQML1A Almam Mantıklımı

Evet banada yazmış asus kullaniyorum çok iyi diye
Raporluyorum reddediliyor, sizde raporlayın belki işe yarar. Forumda böyle 2000 mesaj yazan botu banlattım. Düşünün yani 2000 mesaj yazmış hala banlamamıslar. Heralde bu hesaplarda 2000 mesaj yazacak da birileri görecek öyle banlayacaklar.

Yeşilde banlattım, 3 tane mesajı kalmıs sadece.
Desktop Screenshot 2025.06.17 - 22.34.19.09.webp

Bence gayet mantıklı. Hem 2k hem de yüksek HZ'ye sahip. Pivot olması da kullanım açısından avantajlı. Fiyatına göre en mantıklı seçim bana göre.
😃😃😃😃😃
katiliyorum ne yapayim
baska bir secenek g65b var ama curved olmaz dersen bu en iyisi sayilabilir
Aynen öyle curved olmaz hocam peki bir sorun daha var LoL valoda 27 inch çok sıkıntı çıkarırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla ilgili yorum yapar mısınız

Evet banada yazmış asus kullaniyorum çok iyi diye

Nasil sizce hocam bunun paneli filan iyi midir?
Aoc 24g42e daha iyi olur.

Bence gayet mantıklı. Hem 2k hem de yüksek HZ'ye sahip. Pivot olması da kullanım açısından avantajlı. Fiyatına göre en mantıklı seçim bana göre.
😃😃😃😃😃
katiliyorum ne yapayim
baska bir secenek g65b var ama curved olmaz dersen bu en iyisi sayilabilir
Mis gibi yüksek hz + pivot daha ne olsun hocam? :) :LOL: :ROFLMAO: Ha birde Asus marka unutmuşum. Msi falan olmaz, Asus olacak.

Aynen öyle curved olmaz hocam peki bir sorun daha var LoL valoda 27 inch çok sıkıntı çıkarırmı
24 inc daha uygun ama bu da 2k
bence oynanir
ben de yakin zamanda toplayacagim 27 inc alicam rekabetci oyunlar da oynamama ragmen

Raporluyorum reddediliyor, sizde raporlayın belki işe yarar. Forumda böyle 2000 mesaj yazan botu banlattım. Düşünün yani 2000 mesaj yazmış hala banlamamıslar. Heralde bu hesaplarda 2000 mesaj yazacak da birileri görecek öyle banlayacaklar.

Yeşilde banlattım, 3 tane mesajı kalmıs sadece.
Alıntıyı görüntüle
Raporladım.

Hocsm bazi forumlarda sonradan sıkıntı çıkardı diyordu kırmızı ekran filan veriyormus
SRGB modunda olduğunu söylediler, SRGB modunda kullanmayın zaten renk gamutunu sınırlıyor. Eğer renk çalışması yapacaksanız o başka. Birde 3 kişide gördüm bu yorumu, şansa denk geliyor bence. Kronik olsa aoc farkederdi diye düşünüyorum.

SRGB modunda olduğunu söylediler, SRGB modunda kullanmayın zaten renk gamutunu sınırlıyor. Eğer renk çalışması yapacaksanız o başka. Birde 3 kişide gördüm bu yorumu, şansa denk geliyor bence. Kronik olsa aoc farkederdi diye düşünüyorum.
Valla hocam bende arada kaldim lg de 3 taksit var bide 300tlde kupon 4499a geliyor
2k alcaktımda sonra almaya karar verdim o yuzden fhd ne onerirsiniz?

Bildiğin bot işte, zeynepduru4231 diye ikinci bir hesabıda var. Yeşil forumda da bu şekilde monitör konularına yazıyor. Yazdığı mesajların hepsi asusun x monitörü var kaliteli, ips, yüksek hz, pivot vs diyerek övüyor. Bir kaç hafta önce böyle 2000 mesaj yazan birini banlattım. 2000 mesajın tamamı asusun x monitörü var şöyle kaliteli böyle kaliteli diyor.
Alıntıyı görüntüle
ban yemis😁

Valla hocam bende arada kaldim lg de 3 taksit var bide 300tlde kupon 4499a geliyor
2k alcaktımda sonra almaya karar verdim o yuzden fhd ne onerirsiniz?
LG'nin sıkıntısı 850:1 kontrast oranı sunması, aoc ise 1500:1'e yakın kontrast oranı sunuyor. Bu da daha doygun renkler ve daha iyi siyah performansı demek.

Gigabyte G25F2 modeli de düşünülebilir. LG ile benzer renk gamutuna sahip, bir tık parlaklığı daha zayıf 390-400nit'e karşılık 370nit ama kontrast açısından biraz daha iyi bir model. Eğer bütçen buna çıkmıyorsa GS25F2 modelini de alabilirsin. Onun pivot ve yükseklik ayarı yok, S olmayan modelde ise var.
1750193604443.webp

Son düzenleme:
LG'nin sıkıntısı 850:1 kontrast oranı sunması, aoc ise 1500:1'e yakın kontrast oranı sunuyor. Bu da daha doygun renkler ve daha iyi siyah performansı demek.

Gigabyte G25F2 modeli de düşünülebilir. LG ile benzer renk gamutuna sahip, bir tık parlaklığı daha zayıf 400nit'e karşılık 360nit ama kontrast açısından biraz daha iyi bir model. Eğer bütçen buna çıkmıyorsa GS25F2 modelini de alabilirsin. Onun pivot ve yükseklik ayarı yok, S olmayan modelde ise var.
Alıntıyı görüntüle
4-5 arası olur gibi Lenovo Legion R24e buda baya ucuzmuş 300tl kupon ile 3899a geliyor

Geri