yağmacı fena değil ama daha iyileri var.dükkanımda yağmacı ghost var alıyım mı yoksa bekleyim mi ghost skinim yok
şu an alınır mı peki yani hic ghost skinim yokyağmacı fena değil ama daha iyileri var.
eğer skini seviyorsan alınır ama yağmacıyı çok sevmiyorum dersen alma derim.şu an alınır mı peki yani hic ghost skinim yok
hmm bekletiyim mi açıkcası yıldız belası vandal almak istiyorum hatta onun için yağmacı karambit ve kuronami sheriff i atladım bunu da mı atlıyım sizceFatih almalısın bence oyunun en iyi ghost u sıkıldım diyeni görmedim daha oyunu bıraktım gerçi ben ama
bide şöyle bir şey var benim bütcem buna yeterli oluyor öğrenciyim 2 haftada 1 skin parası çıkarıyorum bu ghostu almak yerine yeni gelicek bpyi mi alayım sizce ???Fatih almalısın bence oyunun en iyi ghost u sıkıldım diyeni görmedim daha oyunu bıraktım gerçi ben ama
gayet ıyı bence alternetif fatih ulupence olabılır bide anamolı ıyıdükkanımda yağmacı ghost var alıyım mı yoksa bekleyim mi ghost skinim yok
%50 al %50 alma diyor arada kaldımgayet ıyı bence alternetif fatih ulupence olabılır bide anamolı ıyı
anomali 2175 ulupençe ve fatih 1775 alıcaksa fatih yada ulupençe almalı. (Yağmacıya sahibim)gayet ıyı bence alternetif fatih ulupence olabılır bide anamolı ıyı
hmm kötü diyosun yani peki o zaman bu parayı bekletip bp alıyım mantıklı değil mianomali 2175 ulupençe ve fatih 1775 alıcaksa fatih yada ulupençe almalı. (Yağmacıya sahibim)
bpyi beğenirsen neden olmasın ben velocity karambit olan bpyi almıştım eski hesabımda ondan beri bp almadım hoşuma gitmedi hiçbirihmm kötü diyosun yani peki o zaman bu parayı bekletip bp alıyım mantıklı değil mi
bpyi zaten radyanit için almıyolar mı alanlarbpyi beğenirsen neden olmasın ben velocity karambit olan bpyi almıştım eski hesabımda ondan beri bp almadım hoşuma gitmedi hiçbiri
Kullanıyorum soft sade bir skin bence güzeldükkanımda yağmacı ghost var alıyım mı yoksa bekleyim mi ghost skinim yok