Anime Katledici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
tanışmamda hocam ilk kez geldi böyle bir şey başımaEngelle ya da tanışmak istiyorsan tanış
O zaman engelle gitsin de olayı tam anlamadımtanışmamda hocam ilk kez geldi böyle bir şey başıma
adam yanlışlıkla aradı beni sonra pardon yanlışlıkla aradım dedi adam . bende sonra insanlık hali bir şey olmaz dedim bunları yazdıO zaman engelle gitsin de olayı tam anlamadım
Ben takmazdım engelleyip geçerdimadam yanlışlıkla aradı beni sonra pardon yanlışlıkla aradım dedi adam . bende sonra insanlık hali bir şey olmaz dedim bunları yazdı
bilmiyorum yanlış tuşlamış olabilir oyundaydım biriarıyor tam açıcaktım kapandı sonra yazdı işteTelegramda numaralar gizli değil mi, nasıl aradı?
Telefon numarasını istersen açık yapa biliyorsunTelegramda numaralar gizli değil mi, nasıl aradı?
Kardeşim uzak dur kim bilir neyin nesibeyler adam beni telegramdan yanlışlıkla aradı kapadı sonra pardon yanlışlıkla aradım dedi bende insanlık hali bir şey olmaz hocam dedimbunu yazdi ben ne yazicam şimdi bu adama
Bence bir anda engelleme, yavaş yavaş konuşmak istemediğini belirt.bilmiyorum yanlış tuşlamış olabilir oyundaydım biriarıyor tam açıcaktım kapandı sonra yazdı işte
ilk kez geldi böyle bir şey başıma ne yapacağımı bilememedimKonuşmak istiyorsan konuş, istemiyorsan görüldü at ya da engelle. Bunun için niye konu açılırki?