ACİL cüzdanım kayboldu ne yapmam lazım

Laurâs

80+
Reaksiyon skoru
91
Merhaba arkadaşlar Şile Merkez Cami'de denize giderken cüzdanım kayboldu içinde papara arka yüzünde ( Meryem Uslu ) annemin ismi yazıyor ve PTT kartı ve nakit 105₺ para vardı eger Şile'de oturan varsa eğer duyarsanız bu olayı bana buradan ulaşabilirsiniz ve ne yapmalıyım.

Merhaba arkadaşlar Şile Merkez Cami'de denize giderken cüzdanım kayboldu içinde papara arka yüzünde ( Meryem Uslu ) annemin ismi yazıyor ve PTT kartı ve nakit 105₺ para vardı eger Şile'de oturan varsa eğer duyarsanız bu olayı bana buradan ulaşabilirsiniz ve ne yapmalıyım.
Hemen PTT yi Arayın Kartı iptal ettirin.
E Devlet varsa Kimlik vs. varsa edevletten gecici olarak devre dısı bırakın kimligi
Yoksa Nufus Müdürlügünü arayın oradan devre dısı bıraktırın
Kredi kartı varsa ekstra onları İptal ettirin/Devre dısı bıraktırın.

Bankayı Arayıp Kartı Dondurmaniz Lazım Kimlik varsa imza olmadan pek bir şey olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yinede güvenli olsun dersen e devletten veya nüfus müdürlüğünden devre dışı bıraktın.

Hemen PTT yi Arayın Kartı iptal ettirin.
E Devlet varsa Kimlik vs. varsa edevletten gecici olarak devre dısı bırakın kimligi
Yoksa Nufus Müdürlügünü arayın oradan devre dısı bıraktırın
Kredi kartı varsa ekstra onları İptal ettirin/Devre dısı bıraktırın.
Kimlik yanımda şansım vardı ama papara ve ptt kart vardı paparayı açtım çünkü harcama yaparlarsa işlem geçmişin den nereden olduğunu ogrenirim zaten içinde çok bisey yok PTT kartı is ondada para yok bide nakit para vardı baska bişey yok şu an Şile'de yim emniyet müdürlüğüne gidicem

Geri