🚨 ACİL DURUMDA HIZLICA 112'Yİ ARAMAK 🚨

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,310
Bildiğim bir özellik şimdi sizinle de paylaşmak istedim.

Telefon açık yada kapalı iken +5 kez üst üste açma kapama butonuna basarsanız acil durum numarasını (112) arar.

Benim cihazım Xiaomi sizde kendi cihazlarınızda deneyip markası ile birlikte oluyor/olmuyor yazarsanız güzel olur.

Ek görseller;
Screenshot_2023-09-08-09-17-14-220_lockscreen.jpg

Telefon açık yada kapalı iken +5 kez üst üste açma kapama butonuna basarsanız acil durum numarasını (112) arar.

Benim cihazım Xiaomi sizde kendi cihazlarınızda deneyip markası ile birlikte oluyor/olmuyor yazarsanız güzel olur.

Ek görseller;
Alıntıyı görüntüle
Oluyor yeminle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco x3 NFC

Yalnız bunu suistimal eden olmaz mı

Her telefonda oluyor Xiaomi özel bir şey değil

Ek görseller;
Alıntıyı görüntüle
İphone’da mevcut ama ss alınmıyor atamiyorum maalesef

samsungda oldu.
Screenshot_20230908_103441_Emergency SOS.jpg

Realme Gt2 Pro da da mevcut ancak direkt olarak aramıyor. Arama ekranına yönlendiriyor normal birini aramak için basar gibi basmak gerekiyor.

iPhone 14 oldu.

Ekler

• IMG_3034.png
    IMG_3034.png
    1.2 MB · Hit: 447
Bende S20 FE var bende de oldu ama direk aramıyor ekran çıkıyor aramak için kaydırın diye.

Direk araması zaten yanlışlıkla aramalara neden olabilir şu an bu konuyu gören ve deneyen herkes örnek mesela :D

Geri