Acil!!game garaj s32 alınır mı

ernestos

80+
Reaksiyon skoru
1
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MT Bellek: 1 Adet Gskill Ripjaws S5 16GB DDR5 6000Mhz CL36 Ekran Kartı: Palit RTX5060Ti INFINITY 3 16GB 128Bit GDDR7 Depolama: WD 1TB Blue SN5000 m2.nvme SSD 5150/4900 Kasa ve Güç Kaynağı: Hawk Gaming HC510 650W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Siyah Soğutucu: AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm Siyah Sıvı Soğutma
özellikleri bu arkadaşlar 48kya geldi de forumda gördüm sizce iyi mi 6 taksitle aldım iade etmeli miyim para zor kazanılıyor pişman olmak istemem

İade etme nedenin nedir ? Bu devirde özellikle ekran kartı ,SSD,rame zamlar gelmeye başlamışken alabildiğin her şey kardır daha ucuza bulunabilir mi bilmiyorum bir de peşin 6 taksit almışsınız.Cok ihtiyacınız varsa iadeyi aklınızdan bile gecirmemeniz lazım her saniye aldığınız şey ileride kâriniza olur memnun olmazsanız upgrade düşünebilirsiniz gayet güzel sistem mfg bile çok uzun süre götürür

anakart psuda şüphelerim var hocam soğutma iyi mi olur?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MT Bellek: 1 Adet Gskill Ripjaws S5 16GB DDR5 6000Mhz CL36 Ekran Kartı: Palit RTX5060Ti INFINITY 3 16GB 128Bit GDDR7 Depolama: WD 1TB Blue SN5000 m2.nvme SSD 5150/4900 Kasa ve Güç Kaynağı: Hawk Gaming HC510 650W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Siyah Soğutucu: AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm Siyah Sıvı Soğutma
özellikleri bu arkadaşlar 48kya geldi de forumda gördüm sizce iyi mi 6 taksitle aldım iade etmeli miyim para zor kazanılıyor pişman olmak istemem
6 ve üzeri taksit yapan başka yer varmı bilmiyorum peşin taksit nimet gibi bir şey bu zamanda

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende gamegaraj elite s13 almıştım aynı anakart RGB desteklemiyor onun dışında pek eksi yönünü görmedim tabi çok giriş seviye bir anakart PSU o kadar kötü denilemez teknoloji şans işi bende de rampage PSU var suana kadar sıkıntı yaşamadım ama alan başka biri ertesi gün sıkıntı yaşayabilir

sende de mi aynı anakart var rgb desteklemiyor derken sistemin nasıl memnun musun

sende de mi aynı anakart var rgb desteklemiyor derken sistemin nasıl memnun musun
Evet aynı anakart 9600x 5070 ti modelini almıştım 69kya şuan 80-85 civarı başlıyor 3 hafta olmadı bile herhangi bir sıkıntı yaşamadım windowsu kendim kurdum her şey güncel şimdilik yağ gibi akıyor sistem anakarta mesela RGB destekleyen bileşen taksan soket-pin yok kontrol edemiyorsun bende de bitfenix cube v2 soğutucu var anakarta bağlı olmadığı için program sogutucuyu görmüyor kasa kontrolcüsüne bağlı ordan kontrol ediyorum tek eksi yani bu kısaca RGB ile işim yok diyorsan üzmez seni

sence iade etmiyim mi anakart psu ve sogutucudan dolayı?

sence iade etmiyim mi anakart psu ve sogutucudan dolayı?
Hayır kesinlikle üzmez en kotu parçalar olsa bile peşin taksitden dolayı bile alinir

Hawk PSU aigo soğutucu nasıl diye aratırsan bilgi sahibi olabilirsin

Hayır kesinlikle üzmez en kotu parçalar olsa bile peşin taksitden dolayı bile alinir

Da hawk psulu sistem paylaşmıştı o kadar kötü olsa paylasmazdi hikayesinde

bilgi yok çok

Geri