M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,204
malzeme kalitesineden philips diğerlerine göre artısını bilmek istiyorum
malzeme kalitesineden philips diğerlerine göre artısını bilmek istiyorum
eh işte aynı gibidüşük tepkime hızına sahip olduğu doğrumu diğer klavyelere göre ?
hangisi daha iyi rgb mi rainbowmu150₺’ye beleş hocam. Tamam kenarında RGB yok. Diğerleri daha güzel gözüküyor ama arkadaşın dediği gibi güzel klavye.
tasarım olarak bu daha güzel bence;
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama unutmayın Philips’ler Rainbow, Dark ise RGB.
rgb değil hocam oda rainbow150₺’ye beleş hocam. Tamam kenarında RGB yok. Diğerleri daha güzel gözüküyor ama arkadaşın dediği gibi güzel klavye.
tasarım olarak bu daha güzel bence;
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Ama unutmayın Philips’ler Rainbow, Dark ise RGB.
ikiside rainbow hocamhangisi daha iyi rgb mi rainbowmu
Dark malzeme olarak daha iyi anlaşılıyor ama 2 kat fark a değmez kesinlikle![]()
Dark Elite Force GK2000 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi | Teknobiyotik
.auto-style4 { font-size: medium; } .auto-style6 { color: #000000; } .auto-style7 { font-family: Arial; } Dark Rainbow Aydınlatmalı RGB LED Şeritli Blue Switch Mekanik Klavye Yüksek Kalite Blue Switch Farkını Hissedin! Mekanik Blue Switch ile Kaliteyi Hissedin Dark GK2000'de...www.teknobiyotik.com
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.com
max bütçem 300 TL hangisi alınmalı biraz acil 1 saate kargoya vericeklermiş
Dark malzeme olarak daha iyi anlaşılıyor ama 2 kat fark a değmez kesinlikle
philipsin tepkime süresi diğerlerine göre daha mı düşük yoksa aynı mı aynı ise iptal edip bütçe arttırıp yeni öneri isteyeceğim diğerlerine göre daha düşük ise hem aradaki farkı söylerseniz onu alacağımrgb değil hocam oda rainbow
ikiside rainbow hocam
diğerleri ile aynı hocam 1ms ve 1msnin altında zaten fark asla hissedemezsiniz bu gün logitech razer gibi firmalar bile 1 ms gecikme süresi var çok nadir optik switchlerde 0.2ms oluyor onlarda 600tlden başlıyordu ens on ama şuan piyasada çok az bulunuyorlarphilipsin tepkime süresi diğerlerine göre daha mı düşük yoksa aynı mı aynı ise iptal edip bütçe arttırıp yeni öneri isteyeceğim diğerlerine göre daha düşük ise hem aradaki farkı söylerseniz onu alacağım
Eve hocam başlıkta rgb görünce öyle zannetmiştim. RGB aydınlatmalı imiş.rgb değil hocam oda rainbow
ikiside rainbow hocam