Neler Yeni

acil!! işlemci çok ısınıyor

milenix

80+ Gold
En kaliteli marka nedir
ThermalGrizzly'nin bir macunu var. Benim bildiğim en kaliteli o var. Ama fiyatı aşırı pahalı ve gereksiz. O daha çok 7950x, 13900k gibi alev alan işlemciler için kullanılabilir. Normal kullanıcı için mx-4 kaliteli ve fp olarak iyi bir macundur.

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
termal macunu değişeli 1-2 ay oldu ve işlemcim olması gerekenden fazla ısınıyor 100 dereceleri görüyor ve kapanıyor. işlemci fanının vidalarını her şeyi kontrol ettim ama çare bulamadım fanda olması gerektiği gibi çalışıyor. daha önce başına gelen veya bir önerisi olan var mı?
Kalitesiz macun kullansanız bile bu değerleri görmeniz çok zor.
Aradan bakarak soğutucu işlemci ile temas ediyor mu bir bakın. Vidayı sıkarken atlatmış olabilirsiniz.
Sorun çözülmez ise farklı bir program ile sıcaklıklara bakın derim.
Heran gibi bir OC işlemi yapıldı mı, bir de soğutucu stock mu?

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz
Kalitesiz macun kullansanız bile bu değerleri görmeniz çok zor.
Aradan bakarak soğutucu işlemci ile temas ediyor mu bir bakın. Vidayı sıkarken atlatmış olabilirsiniz.
Sorun çözülmez ise farklı bir program ile sıcaklıklara bakın derim.
Heran gibi bir OC işlemi yapıldı mı, bir de soğutucu stock mu?
herhangi bir oc işlemi yok, fan stok farklı programlarda da aynı dereceleri görüyorum vidaları söküp yeniden taktım boşta bile 50 derece anlam veremedim termal macunda kurumamış

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
herhangi bir oc işlemi yok, fan stok farklı programlarda da aynı dereceleri görüyorum vidaları söküp yeniden taktım boşta bile 50 derece anlam veremedim termal macunda kurumamış
PC fanı oto modda mı?
Sistem yüke bindiğinde fan hızı artıyor mu?

JSezar

80+ Silver
Daha önce stok fanı doğru takamadığımda böyle olmuştu.soğutucuyu çıkar tak,kontol et.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
fani çıkar macunu sil ince tabaka seklinde sür fan vidalarini fazla sikmadan tak. bazi kisiler fan vidalarını fazla sikinca bu sorunun olduğunu söylüyordu.
macun sahte ise kuru oluyor. gercek macunlar dis macunu kivaminda gibi oluyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ökkeş Kor
termal macunu değişeli 1-2 ay oldu ve işlemcim olması gerekenden fazla ısınıyor 100 dereceleri görüyor ve kapanıyor. işlemci fanının vidalarını her şeyi kontrol ettim ama çare bulamadım fanda olması gerektiği gibi çalışıyor. daha önce başına gelen veya bir önerisi olan var mı?
Ryzen 5 2600 düşük işlemci işlemciyi değiştirmenizi öneririm

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz
Top Bottom