canyilmaztyr
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Ben razer enigma 75 aldım baya ucuzdu
Wraith siyah istiyorumhttps://wraithesports.com/products/...e-manyetik-switch?_pos=7&_sid=4c006dd4d&_ss=r
![]()
Wraith W75 V2 [BBL Edition] Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
jet 75 al rampage alınmaz
siyah istersen jet 75 in siyahını alabalirsin %75 lik çok alternatif yok şuanWraith siyah istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama uzun süre stocklarda olmucak
Evet öyle düşünüyorum ama sonra weaith stoğa gelirse pişman olur mutum bilemedim hangisi daha iyisiyah istersen jet 75 in siyahını alabalirsin %75 lik çok alternatif yok şuan
hangisi daha iyi bilmiyorum ikisininde incelmesini izleyip kendin kıyasla ona görede biraz stok bekleEvet öyle düşünüyorum ama sonra weaith stoğa gelirse pişman olur mutum bilemedim hangisi daha iyi
Sanırım jet75 alıcam çünkü klavyem bozuk ve yeni bir klavye lazım şimdiyr kadar yardım edenlere teşekkürler ama sonradan görüp fikir vericekler verebilirhangisi daha iyi bilmiyorum ikisininde incelmesini izleyip kendin kıyasla ona görede biraz stok bekle